als goed ervaren

Goede verhouding kwaliteit en prijs!

Pennen liggen goed in de hand en schrijven prettig. Snelle levering. Jammer is dat ik 2x verzendkosten moest betalen, omdat ik op de helft van de pennen een andere tekst wilde.

Super fijn, goede kwaliteit

Ben erg tevreden met mijn pennen, ze zien er goed en professioneel uit.

Zeer snel geleverd

Super snel en mooie kwaliteit

Kwaliteit was matig

Aanstekers hebben een slechte kwaliteit. 5 van de 25 deden het niet en draaiden door. Voor derest wel een mooie opdruk en op levertijd geleverd

Perfect!

Snelle levering van perfect gedrukte pennen.

Zagen er goed uit alleen er waren er 4 stuks kapot

Erg snel geleverd zien er netjes uit bedankt

fantastisch

De keuze was snel gemaakt. Ideaal dat je zelf makkelijk kan ontwerpen en gelijk kan zien hoe het eruit ziet.

Goede vriendelijke service

Fantastisch, prachtig en goedkoop

Voor het eerst pennen laten bedrukken, tot mijn verbazing kwam ik in een woud van aanbieders. Ik als cijfergek ben sites gaan vergelijken en de duurste kwam op ongeveer 300 euro, op dee site was ik voor 70 euro klaar! En ‘belachelijk’ snel geleverd! Grote complimenten!

Prachtige pennen, boven verwachting!

De pennen liggen goed in de hand en schrijven prima maar vooral met de naam en logo goed in beeld schrijft het nog wat fijner!

Snel bedrukt geleverd, maar minder tevreden van de kwaliteit

We hebben bedrukte stylo's besteld. Deze zijn snel geleverd en bedrukt zoals we wilden. Helaas zijn we minder tevreden van de kwaliteit. Er zijn heel veel krassen aanwezig op de stylo's waardoor ze goedkoop ogen.

Heel makkelijk om te bestellen!

Heel fijn dat het niet vanaf 100 of 200 stuks gaat en je iets minder kunt bestellen! En super dat je het lettertype en grootte zelf kunt bepalen wat er op de pen komt te staan. Snelle levering ook!

Goed geholpen en mooie producten

Na mijn bestelling had ik een mail gekregen dat er een bakje die we besteld hadden niet leverbaar was. Na een telefonisch contact hebben ze een goed voorstel gedaan. De producten zien er mooi uit en zijn goed gedrukt.

Vriendelijk, meedenkend snel

Kreeg eerst netjes een voorbeeld toe gestuurd en het is daarna snel gemaakt en geleverd

Zeer snel, jammer van de levering.

Product was perfect in orde, opdruk inclusief. Levering was wat verkeerd gelopen, maar die dingen gebeuren...

Mooi en snel geleverd

Tekst staat goed op de pen en zijn niet te duur en waren ook nog eens snel geleverd. Had eerst een vraag over de tekst en dat werd vrijwel meteen beantwoord. Super hoor. Ik weet wel waar ik de volgende keer weer ga bestellen.

Goed geregeld!

Mijn vraag werd telefonisch snel beantwoord en de pennen kwamen netjes op tijd binnen, het zag er mooi uit!

Mooi resultaat

Tevreden over het product. Het bestellen ging makkelijk en je kunt zelf het ontwerp maken. Levering was sneller dan verwacht.

T.g.v. mijn pensionering heb ik 75 pennen besteld. Deze werden vlot geleverd en zijn van prima kwaliteit.

Mooie aanstekers

Goede kwaliteit

Niet goed

Aanstekers opzich goed alleen 1 letter vergeten. Klacht ingediend geen respons gekregen.

Fijne communicatie

Mooi product Snelle levering En een fijne service

Gildestraat 17

8263 AH Kampen

Over Pennendrukkerij.nl

Je zou het misschien niet denken als je op onze naam afgaat. Toch vind je bij Pennendrukkerij.nl veel meer dan alleen pennen. Je kunt bij ons ook terecht voor schrijfgerei, notitieboekjes, kantoorartikelen en relatiegeschenken. Zo schrijf je jouw succesverhaal, organiseer je jouw leven en zet je de volgende stap met je bedrijf samen met Pennendrukkerij.nl. Upload je design en plaats je bestelling. Pennendrukkerij.nl doet de rest! VOORDELEN VAN PENNENDRUKKERIJ.NL: - Al vanaf 25 stuks - Snelle levertijden - Eigen design uploaden - Géén instelkosten