Prima kwaliteit en goede levering

Pennen waren makkelijk te ontwerpen via de website en zijn geheel na verwachting geleverd!

Nog geen spullen ontvangen

Spullen besteld op 19aug, nog altijd niks ontvangen maar wel al een beoordeling, wel moeilijk om te beoordelen. De levering is wel traag dat kan ik wel al zeggen

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit pennen.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit pennen.

Aanbeveling

Aanstekers en pennen besteld snel bezorgd Van Goede kwaliteit en scherp geprijsd

Heerlijke pennen om mee te schrijven.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Goede service en snel geleverd.

Ik kreeg bericht dat de tekst op de pennen erg klein uit zou vallen. Ze dachten echt mee naar een oplossing. De pennen werden snel geleverd, waten niet duur en zien er super uit.

prima!

mooie kwaliteit, snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Nvt

PERFECT!!!!!!

pennen waren mooi bedrukt en op tijd bezorgd

Perfext goede pennen mooi verpakt

Perfext

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit.

Hele goede kennismaking, correcte bestel procedure, snel en prima geleverd.

Makkelijk bestelproces

Het personaliseren en bestellen is duidelijk en makkelijk. Bestelling is ook bezorgd volgens aangegeven tijdsvak.

Snel en netjes

Wij hadden pennen besteld zelf het verkeerde logo gestuurd na een telefoontje kon dat nog verandert worden we kregen toch de pennen binnen met verkeerde logo erop gelijk gemaild en ze hebben dat netjes opgelost ze zijn vriendelijk denken met je mee en reageren snel op je email wij bestellen voor bedrukking de volgende keer weer bij jullie top bedrijf

Optijd

Zondag besteld vervolgens miste ik wat communicatie. Vrijdag kreeg ik toch eindelijk het verwachte bericht en toen was het ook heel snel binnen.

Duidelijk, betaalbaar en op tijd

Prima hulpmiddelen om eigen ontwerp op te nemen en ook zo uitgevoerd. Betaalbaar, levering op tijd en geen probleem!

Top geregeld

Goed product vlotte levering

Ik ben er zeer tevreden over

Goed geregeld. Snel verzonden. Goede kwaliteit

Super klantenservice

Mijn aanstekers werden scheef geleverd, maar dit is netjes en snel opgelost! Chapeau, in de toekomst zal ik hier zeker weer bestellen.

Perfect gecommuniceerd

Als er maar een lichte twijfel zit in de bestelling klimmen ze gelijk in de email. Dat kan ik bijzonder waarderen. Zo weet je al bijna zeker dat je het juiste grleverd krijgt. En dat was hier ook zeker het geval. Mijn volgende bestelling komt hier zeker vandaan.

zeker aan te bevelen!

alles was tiptop in orde ,gemakkelijke bestelling,mooie bedrukking snelle levering,mooie prijs/kwaliteit.ik ben zeer tevreden! dank u

Prima kwaliteit

gewoonweg fantastich

zeer mooi afgewerkt een aanbeveling voor iedereen gewoon weg fantastisch

Mooi

Mooi gedrukt ,mooie balpennen en vlug geleverd

Goede service en snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Mooi product

De bedrukte pennen waren helemaal naar mijn verwachting

Gildestraat 17

8263 AH Kampen

Over Pennendrukkerij.nl

Je zou het misschien niet denken als je op onze naam afgaat. Toch vind je bij Pennendrukkerij.nl veel meer dan alleen pennen. Je kunt bij ons ook terecht voor schrijfgerei, notitieboekjes, kantoorartikelen en relatiegeschenken. Zo schrijf je jouw succesverhaal, organiseer je jouw leven en zet je de volgende stap met je bedrijf samen met Pennendrukkerij.nl. Upload je design en plaats je bestelling. Pennendrukkerij.nl doet de rest! VOORDELEN VAN PENNENDRUKKERIJ.NL: - Al vanaf 25 stuks - Snelle levertijden - Eigen design uploaden - Géén instelkosten