Mooie website om je eigen pennen samen te stellen.

Na onze bestelling geplaatst te hebben kregen we een telefoontje van een medewerkster dat 1 onderdeel van de tekst niet scherp genoeg was om af te drukken, dat vonden wij heel attent! Dit is door jullie keurig gecorrigeerd en nu hebben wij hele mooie pennen zoals bedoeld en ze schrijven heel plezierig. Hartelijk dank. Tom Schering.

Slechte service!

Niet de goede bestelling ontvangen en slechte klantenservice!

Slechte service!

Niet de goede bestelling ontvangen en slechte klantenservice!

De bestelling op zich goed snel geleverd spijtig dat de facturatie niet goed nagekeken worden en herinnering stuurt als er betaald is.

Vlotte service en prima kwaliteit

Als nieuwe klant ben ik zeer tevreden. Wordt prima uitgelegd op de site en bestellen ging in no time!!

Super contact en fijne pennen

Ze contacteren me om te melden voor mijn logo aan te passen. Per email en telefoon. Super toffe balpennen

Super tevreeden

Super te vreeden en corect

Gildestraat 17

8263 AH Kampen

Over Pennendrukkerij.nl

Je zou het misschien niet denken als je op onze naam afgaat. Toch vind je bij Pennendrukkerij.nl veel meer dan alleen pennen. Je kunt bij ons ook terecht voor schrijfgerei, notitieboekjes, kantoorartikelen en relatiegeschenken. Zo schrijf je jouw succesverhaal, organiseer je jouw leven en zet je de volgende stap met je bedrijf samen met Pennendrukkerij.nl. Upload je design en plaats je bestelling. Pennendrukkerij.nl doet de rest! VOORDELEN VAN PENNENDRUKKERIJ.NL: - Al vanaf 25 stuks - Snelle levertijden - Eigen design uploaden - Géén instelkosten