Goede levering, mooie pennen!

Prima produkt

Eenvoudig te personaliseren Leuk produkt tegen prima prijs

duidelijke website, duidelijke proefdruk gestuurd waar je evt nog een wijzeging in aan kunt brengen en de levering van de pennen zijn top

Toch nog een hele mooie oplossing

Helaaseen slechte start gehad maar na een ander telefoontje is er een oplossing. Nu is alles netjes geregeld Mark bedankt voor het luisteren en een snelle oplossing!!@@

Top service! Snel en goed.

Ze reageerde snel op mijn bericht en dachten goed mee. Flexibel in de planning waardoor mijn producten precies op tijd aankwamen. Heel fijn!

Top!!!

Ik ben zeer tevreden over deze producten . Ik ben een startende ondernemer en heb hier voor een leuke prijs mijn 1e pennen en Aanstekers laten drukken. Ik kom zeker terug!!

Prima ervaring, goede service en klantvriendelijk. De levering had iets sneller gemogen. Prima ervaring al met al.

Gewoon goed!

Helmaal niks op aan te merken, ze doen wat ze beloven.

Mooie, persoonlijke pennen

De keuze in pennen is groot. Ik koos voor de bamboepen met een mooie inscriptie voor het huwelijk van mijn dochter en schoonzoon. Een persoonlijk tintje voor deze bijzondere dag.

Alles in orde

Verkeerde kleur

Ik heb 200 pennen besteld met 2 verschillende teksten en 2 verschillende kleuren. Elk tekst had een ander kleur rubber. De kleur rubber zaten bij de verkeerde tekst. Gelukkig konden wij de pennen nog omwisselen van kleur dus dan zat je daar 200 pennen, 1 om 1 om te wisselen. Belachelijk!

Prima product voor een scherpe prijs!

Prima product voor een scherpe prijs!

Goede kwaliteit en top geregeld

Top: kleine oplage mogelijk, veel bewerkingsmogelijkheden, pen van goede kwaliteit (schrijft lekker, stevig), duurzaam, geleverd binnen de opgegeven termijn.

Pennen zijn goed alleen levertijd wat aan de langen tijd

Verrassend

Voor de eerste keer besteld . Ruime keuze , met goed prijs Snel geleverd en juiste resultaat Is mooie pen geworden Kom zeker terug voor nieuwe bestelling

Snel besteld en geleverd!

Een goede site makkelijk een pen bedrukken met tekst erg mooie pennen geworden!

Goed product en levering.

Voor het eerst gepersonaliseerde pennen besteld voor ons feestje. Zien er prima uit. Het bestellen en het opmaken van de pennen is heel simpel. Als we ooit weer zoiets nodig hebben weten we waar we opnieuw terecht kunnen.

Snel geleverd en precies zoals op de voorvertoning te zien was.

Goede pen

Hele goed pen degelijke kwaliteit

Uitstekende service

We zijn uitstekend geholpen nadat de kwaliteit van de eerste levering van full color bedrukte pennen niet helemaal naar wens bleek. Binnen enkele dagen hebben we een volledig nieuwe levering ontvangen die volledig naar wens is. Nogmaals bedankt!

snelle service en mooie pennen

Het was makkelijk om de tekst in te vullen. Nu heb ik een mooie pen met onze bedrijfsnaam erop. Tevens snel geleverd.

Mooie pennen

Ze verdoen ruimschoots aan mijn verwachting

Ok

Heel tevreden

Mooie pennen die lekker schrijven

Pennen besteld met opdruk zodat ik deze als visitekaartje kan meegeven bij gemaakte bestellingen. Mooie pennen en ze schrijven ook erg fijn. Bedankt

Gildestraat 17

8263 AH Kampen

Over Pennendrukkerij.nl

Je zou het misschien niet denken als je op onze naam afgaat. Toch vind je bij Pennendrukkerij.nl veel meer dan alleen pennen. Je kunt bij ons ook terecht voor schrijfgerei, notitieboekjes, kantoorartikelen en relatiegeschenken. Zo schrijf je jouw succesverhaal, organiseer je jouw leven en zet je de volgende stap met je bedrijf samen met Pennendrukkerij.nl. Upload je design en plaats je bestelling. Pennendrukkerij.nl doet de rest! VOORDELEN VAN PENNENDRUKKERIJ.NL: - Al vanaf 25 stuks - Snelle levertijden - Eigen design uploaden - Géén instelkosten