Prima service, snelle levering van een mooi product!

Site is helder en makkelijk in te vullen. Pennen met zelf bedachte opdruk.

Tevreden

Goede pennen voor een mooie prijs

Goede pennen voor een mooie prijs

Mooie pennen, snelle levering!

Makkelijk zelf online te ontwerpen met logo, vVverschillende pennen en kleuren en makkelijk online te ontwerpen.

Conform aanvraag geleverd.

Het bestellen van de pennen ging snel en simpel. Vervolgens de opdracht gegeven en gedurende het korte vervaardigingsproces goed op de hoogte gehouden. De pennen zijn snel en conform aanvraag geleverd. Mooie kwaliteit.

Goed.

Prima, snel geleverd, ziet er goed uit

Klasse

Heb pennen besteld de volgende dag wordt ik gebelt er zijn afspraken gemaakt het was kort dag het is allemaal gelukt ik was blij ik kon 130 kinderen blij maken super

Snel en goeie kwaliteit

Prachtig afgewerkte balpennen ,die ik met trots zal uirdelen. Snel geleverd. Heel betrouwnare webshop

Duidelijke website en vriendelijk en behulpzaam personeel.

De website is erg duidelijk en het maken van de proefdruk gaat eenvoudig. Na het invullen van de gegevens lukte het niet om de pennen te bestellen en heb ik hiervoor gebeld. Het probleem werd snel gevonden en opgelost. Ik had een erg vriendelijke dame aan de telefoon. De controle van de proefdruk die ik na bestellen toegestuurd kreeg was toch niet helemaal naar wens. Nadat ik mijn twijfels had omschreven zijn er door het personeel aanpassingen gedaan waar ik erg blij mee ben. Een paar dagen later kreeg mooie pennen toegestuurd. Ik ben erg tevreden!

Besteld via site netjes op tijd geleverd

Makkelijk te bestellen en betaald via site. snelle leverig

prijs kwaliteit goede verhoudeng

duidelijke omschrijving, makkelijke interface website

snel en goed geleverd. heb wel het idee dat er niet al te veel inkt in de pennen zit. als ik de vulling tegen het licht houd. maar dat zal de tijd uit wijzen

Super blij met eindresultaat van de door ons bestelde pennen.

Wij hebben als particulier 100 bedrukte pennen besteld en waren benieuwd of het ontwerp goed zou zijn. De pennen waren super snel klaar en naar ons verstuurd. Het eindresultaat mag er zijn en de kwaliteit van de pennen is prima, ze schrijven lekker en dat is toch zeker ook belangrijk!

goeie pennen verkeerde kleur gekregen

verkeerde kleur gekregen

vlot geholpen

ik had een vraag over logo en tekst. dit verliep toen via mail en werd vlot geholpen. de pennen zijn met logo en tekst heel mooi geworden

Zeer snel en goede kwaliteit

Super tevreden met de door mij bestelde pennen inclusief tekst en foto.

Snelle levering, voor een prima prijs. Ook bij kleine oplages

Goedkoop en snelle levering

Uitgebreide website waar je makkelijk je pennen kan ontwerpen. Levering was binnen 3 werkdagen en netjes gedaan. Aanbiedingen zijn scherp geprijsd

Prima produkt. Goede kwaliteit en snelle levering

Top.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering. Gelukkig een partij die de afspraken nakomt.

Tweede bestelling gedaan, dat ging heel soepel. In de opmerkingen plaatsen dat je dezelfde wil en binnen een week heb je ze binnen.

Goed en snel

Snelle levering en goede kwaliteit. Pennen zien er mooi uit.

Mijn bestelling was niet helemaal af ontvangen maar dat is heel snel en netjes opgelost nar tevreden zodat ik de bedrukte pennen op tijd mee kon nemen naar het buitenland. Ik ben zelf rondgeleid in de drukkerij en zag hoe alles bedrukt werd en gemaakt en van kwaliteit. De prijs vond ik goed ook omdat geen start kosten gevraagd werden bij het bedrukken van mijn pennen en dat is aantrekkelijk en voordeliger dan andere heb ik uitgezocht op internet. Ben zeer teverden over de service dat mijn logo omgezet werd in de beter kwaliteit vector versie. Ik ga de volgende keer eerst bij dit bedrijf informeren voordat ik ergens anderd iets besteld.

goede service, snelle levering

Medewerker belde voor drukken of proefdruk goed was. Vooraf snel en goed contact over wensen.

Mooie pennen. Ons logo staat er goed op!

Snelle en perfecte levering!

Gildestraat 17

8263 AH Kampen

Over Pennendrukkerij.nl

Je zou het misschien niet denken als je op onze naam afgaat. Toch vind je bij Pennendrukkerij.nl veel meer dan alleen pennen. Je kunt bij ons ook terecht voor schrijfgerei, notitieboekjes, kantoorartikelen en relatiegeschenken. Zo schrijf je jouw succesverhaal, organiseer je jouw leven en zet je de volgende stap met je bedrijf samen met Pennendrukkerij.nl. Upload je design en plaats je bestelling. Pennendrukkerij.nl doet de rest! VOORDELEN VAN PENNENDRUKKERIJ.NL: - Al vanaf 25 stuks - Snelle levertijden - Eigen design uploaden - Géén instelkosten