Al jaren in gebruik en zeer tevreden over

Al jaren zeer tevreden

Ik heb al drie jaar Bullguard en werkt uitstekend. Het programma vertraagd de computer niet. Ik heb de afgelopen drie jaar geen virus op mijn computer gehad. Uitstekend!

Gewoon goed!

werkt goed en vertraagd de pc niet

al jaren in gebruik en werkt altijd goed en nauwkeurig

Kaspersky virusscanner is de beste op de markt.

Komt goed uit de test.

Super,

nnnnnnnnnnnnnnnn

Kan beter

Worked well on two pc's but on an other one, windows 7, it stopped and told me to download the upgrades. that's were it went wrong as the boot was damaged and asked to insert original windows disk , which I don't have. So yes McAfee is good, but unwilling to load on older windows and advising downloading upgrades that cause major booting crashes. Now I have to sort this out myself

Goede software

Een van de beste die er is.

Goede antivirus software voor een lage prijs.

Gewoon goed!

Ben getriggerd door goede prijs kwaliteit verhouding. Bovendien had het product goede test results en AV rewards. Review van gebruikers zet mij tot denken. Toch negatieve kanttekening wat betreft qaurataine beleid. Ik zeg maar beter iets te zeker als helemaal niet. Vooralsnog een week in gebruik. Bevalt goed. Kan echter nog geen definitief oordeel geven."

Alles top en goede prijs 👍

It's in a name....What can i say more.

Betrouwbare software met steeds nieuwe inventieve oplossingen voor kwaadwillenden op internet. Gebruik het al jaren en het systeem wordt nauwelijks belast!

Gewoon goed!

Moet het nog wel ervaren, nieuw programma voor mij!

Sinds jaar en dag worden mijn machines beschermd door Kaspersky. Ik ben sindsdien niet meer besmet geweest. Top product.

dit is een super deal en goede antivirus!

Prima product

Een van de betere beveiligingsprogramma's.

Prima product

kwaliteit goed