Geweldig en snel

Shine like a diamond

Dure leverings- en retourkosten

Zeer dure leveringskosten en het retour beleid (zelf te betalen) is een grote motivator om elders te kopen

Mooi kwaliteit sieraad.

18k piercing ring keurig netjes verpakt ontvangen. Goede kwaliteit. Ben er blij met mijn aankoop.

Vlugge service

Gewoon ik ben super blij

Nice quality

Love my plugs and their customer support is great. Really nice people.

Al bijna 17 jaar het vertrouwde adres voor mijn piercings!

Als je besluit ergens piercings te kopen dan graag bij deze website. Altijd snelle en discrete levering. Niks meer aan toe te voegen, ga zo door. Groet Dennis

Prachtig!

Zo blij met het mooie sieraad voor mijn rook piercing! Duidelijke website om te vinden wat je zoekt.

Altijd snelle levering Gewoon top

Ik had het besteld en 10 minuten later een mail dat het onderweg was! De dag erna al in huis! Ik zou hier zeker nog een keer bestellen

Niks op aan te merken. Je kunt alles makkelijk vinden op de site. En als je vragen hebt. Sturen ze je de volgende dag al een email met advies.

Prachtige piercing!

Prachtige piercing. Ziet er erg mooi uit en heel goed van kwaliteit. Zeker een aanrader!

Super service!

Ik had een bestelling geplaatst,maar kreeg daarna via de mail een kortingscode.. gauw een mailtje gestuurd,maar ging ervan uit dat het jammer maar helaas zou zijn. Groot was de verrassing toen ik het kortingsbedrag keurig op mijn rekening teruggestort kreeg en ook zo snel! Buiten dat jullie prachtige sieraden hebben, vind ik dit de kers op de taart!

Super blij

Super blij

Heel tevreden

Snel verzonden, netjes ingepakt en goede kwaliteit sieraden.

Fijne producten, snelle levering en mooie piercings ❤️

Super! Geweldige producten

Producten zijn zichtbaar van hoge kwaliteit en nog goedkoop ook!

Goede kwaliteit

Super kwaliteit

Super kwaliteit en met zorg behandeld dat kan je zien ook de snelle levering is voor mij dat extra kersje op de taart.

Goede kwaliteit

Daarnaast ook goed contact mogelijk met de klantenservice.

Super tevreden

Snelle levering en goed product voor opzich prima prijs!

Tot nu toe verloopt alles perfect. Van bestelling tot levering

Zie bovenstaande.

Snelle levering mooi product

Snelle levering mooie producten voor een goede prijs

Goede hulp en service gekregen, bestelling was erg snel binnen. Mijn bestelling was stuk en ik kreeg erg snel reactie en een nieuwe spray opgestuurd.

altijd goed

mooie en goede sierraden en snel geleverd. Ik bestel hier graag :)

Erg blij mee

Snelle levering en zo te zien mooi en degelijke piercings

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.