Goede ervaring

Supersnelle levering van kwaliteitsproducten. Zeer tevreden over de netjes verpakte sieraden.

Alles wat ik nodig heb in mijn leven!

De kwaliteit is echt fantastisch, veel keuze in echt goud en snelle levering. Ik bestel nooit meer ergens anders.

Good quality

Good quality piercing jewellery with great service to boot!

Snelle levering, juiste product

Ik zocht voor mijn dochter deze zoutspray. Dit hier gevonden en kort voor kerst besteld. Dit was nog voor de kerst binnen. Heel fijn!

Good service and nice piercings

Good service and nice piercings

Handige en betrouwbare site

Handig om de gewenste sieraden te bestellen en komen altijd netjes aan. Tot nu toe nog geen enkele klacht gehad en draag dagelijks bepaalde sieraden van deze site voor mijn neuspiercing en oorpiercing.

ok

Het zakje zout was kapot... alles zat onder. weet nog niet of het mijn piercings helpt. verder ok.

mooie, fijne juwelen maar komt vaak los

Ik kocht dit juweel "Titanium Nosestud Triple Dots Silver" omdat ik het heel mooi en sierlijk vond. Maar het gaat uit als ik slaap of mijn gezicht afdroog na de douche, zelfs als ik mijn neus wil snuiten. Dit vind ik toch wel lastig. Ik had graag iets gehad dat gewoon op zijn plaats blijft zitten.

Netjes en leuk verpakt snelle levering.

De plek om je piercings te bestellen. Ze verpakken duurdere piercings ook zo mooi in en het gebeurt ook heel netjes.

Uitstekende service

Vriendelijke service, snelle ontvangst van het product en goede kwaliteit spullen.

Zeer goede kwaliteit en high speed seller! In Nederland geen betere verkoper meegemaakt. Tot de volgende keer!

Zeer goede service

Mooie producten

Fijne communicatie en snelle afhandeling

Uitstekend!

Mijn bestelling was snel binnen, goede service ! En ben zeer tevreden met mijn product.

Vernieuwing niet altijd beter

Nieuwe site lastig te zijn op mijn telefoon, plotselinge hoge verzendkosten……

Top webwinkel, snelle levering, heldere instructies

Pakketje snel ontvangen, alles individueel verpakt en met informatie over zorg en hygiëne. Top!

Nog niet ontvangen

Precies 1 week geleden een bestelling geplaatst met de bijgeschreven belofte morgen in huis. Nu een week verder nog niets ontvangen. Ik bestel niet meer bij jullie

Super veel keuze, zeer snelle verzending en een pluspunt dat je achteraf kan betalen.

Ik heb snel alles gekregen wat ik besteld had alles is zorgvuldig en goed ingepakt.

Super snelle levering

Nog nooit teleurgesteld

Nog nooit teleurgesteld bij deze shop. Uitstekende kwaliteit van materiaal en service. Niks op aan te merken.

Super snel geleverd

Mooie piercingsierraad en super snel geleverd

Al jarenlang klant en iedere keer weer zeer tevreden over mijn bestelling. Alleen vind ik het wel erg jammer dat mijn inimini piercing en onderdeeltjes in iniminizakjes niet gewoon in een envelop of op z'n minst brievenbuspakket konden.. Dat mag echt wel verbeterd worden wat mij betreft. Maakt het allemaal wat zuiniger en flexibeler. Maargoed verder echt top winkel! Mooie nieuwe site, overigens. Meer fancy uitstraling.

Snelle bezorging

Goeien qualitijd

Mooie assortiment

Ze hadden de goede formaat voor mijn conch piercing. Ben er heel blij mee. Ook was de levering snel en pakket was netjes ingepakt.

14 Keesomstraat B

ALKMAAR 1821 BS