Top service en snel

Top service en snelle levering. Vriendelijke mensen als er een probleem is word het ook netjes opgelost. Product ook helemaal top

All over piercings

All Over Piercings levert snel, maar helaas was de postbezorgers wat later. Ligt niet aan All Over Piercings, maar aan PostNl. Over het product ben ik zeer tevreden. Was de eerste keer en ga zeker vaker bestellen.

Precies wat ik wilde

Mooie neuspiercing, precies wat ik wilde. Makkelijk in te doen en uit te halen. Snelle levering en goede service, zoals altijd.

Super snelle levering en mooie kwaliteit

Ik was al een tijdje op zoek naar een neuspiercing stud die niet teveel uitstak en waarvan het staafje niet te lang is. Ik heb op een aantal verschillende sites een bestelling geplaatst (en uiteindelijk geretourneerd) maar die van All Over Piercings was perfect! Veel goudkleurige neuspiercing studs verliezen ook hun kleur, deze niet, en hij sluit ook nog eens mooi aan. De levering was ook erg snel, dus ik kom zeker terug om te bestellen.

Mooie overzichtelijke site. Alles staat duidelijk aan gegeven. Snelle levering

Gewoon fijn!!

Wat je besteld komt echt super snel binnen, ziet er echt uit zoals aangegeven en de sieraden/ tools zijn van top kwaliteit!!

Fijne piercings en snelle levering. Helemaal TOP!

Mooie producten

3 mooie neuspiercings gekocht, goede kwaliteit, leuk verpakt en op tijd geleverd.

Topservice

Mijn bestelling was heel snel verzonden en er zit altijd een leuke sticker bij. Ik bestel hier steeds mijn piercings en heb me dit nog nooit beklaagd. Toppers!

stop met spammen

1 ster omdat jullie inmiddels al 4 x contact opgenomen voor reviews zonder een mogelijkheid te bieden mij hiervoor uit te schrijven

Goeie service snel geleverd

Super goede klantenservice

Ik was in alle enthousiasme de helft van de artikelen die ik nodig had vergeten te bestellen... oepsie. Even een mailtje gestuurd en het werd meteen goed opgelost! Helaas bleek er na ontvangst 1 artikel verkeerd geleverd te zijn, ook dat was zo opgelost. Super snel en super goed geholpen. Piercings en hangertjes zien er ook mooi en netjes afgewerkt uit.

Top service!

Producten zijn van goede kwaliteit en worden zeer snel geleverd. Sowieso een aanrader!

Scherpe prijs en kwaliteitsvolle producten

Heldere informatie op de site, snelle verzending en de juweeltjes zoals beschreven én van top kwaliteit. De enige site met zo veel keuze en hypo allergene producten

Excellent

Everything perfect. Nice items, good prices, fast shipping.

Mooie piercings en snelle levering!

Erg klantvriendelijk: de piercing die ik wilde was niet voorradig. Als snel kreeg ik een mail dat het weer leverbaar was. Een dag later had ik hem al in huis!

Snelle levering. Goed verpakt inclusief alles om eventueel terug te sturen..super.netjes en ook ontzettend handig. Bestelling was trouwens precies zoals gewenst

Goede kwaliteit sieraden, verkleuren niet. Ook super snel verzonden en een vriendelijke klantenservice! :)

Goede kwaliteit neus en navelpiercing, ik had per ongeluk verkeerde oorbellen gekocht, deze terug gestuurd meteen, tot nu toe nog niets gehoord. Over 2dagen is het een week, hopelijk hoor ik nog hier iets over???

You get a 1st class serve

You get the best service ever

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snelle service en uitstekend goed materiaal

Altijd goede service!

Voor het eerst was er iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling, maar alles werd gewoon meteen geregeld! Super betrouwbaar bedrijf.

Zeer snel geleverd! Goede kwaliteitsartikelen!

Duidelijke, overzichtelijke site, zeer snel geleverd een goede kwalitatieve artikelen!

Altijd super

Super fijne website voor alle piercings, duidelijke informatie en goede foto's. Ook de reviews met eigen klantenfoto's vind ik erg fijn. Levering is altijd goed, keurig verpakt en fijne bezorgdienst.

14 Keesomstraat B

ALKMAAR 1821 BS