super

Nog nooit zo snel en goed geleverd gekregen. Mooi verpakt, informatie erbij en de stempel van de inpakster. Maar ook al direct een retour label. Je zou zeggen, zo nodig je uit om iets retour te sturen, maar ik zie het als weten wat je verkoopt en als dat goed is, komt het ook niet snel retour.

Slechte kwaliteit

Goede service, maar de producten gaan snel kapot.

Wederom goede service

Al vaker bij AOP besteld en ook dit keer ben ik weer tevreden. Het is snel verzonden, het product is goed verpakt en gesealed en is wederom helemaal naar wens.

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Niks op aan te merken.

GEWELDIG

super mooie kleine neuspiercing,niet van die dikke stangen en heel mooi klein knopje.Snelle verzendig en steriel verpakt.

Zeer tevreden over de kwaliteit en goede en snelle service!

Ik vond het heel makkelijk en overzichtelijk om een bestelling te plaatsen en het product is dezelfde dag nog verzonden. Binnen twee dagen was het pakketje afgeleverd. Netjes en goed verzorgd door een medewerker van All over Piercings. De maat is prima en het is een prachtig setje wat goed bij elkaar past. Zeker een aanrader voor een volgende keer!!

het product en supersnelle levering

zocht een specifiek product, zij hadden het en de levering was supersnel, echter ik had het product liever in een envelop ontvangen ipv een doosje want goedkoper. Desondanks 5 sterren.

Leuke ringetjes en makkelijk snel geleverd

Mijn favoriete piercing webshop

Ik bestel hier al jaren en blijf dat ook doen. Ze hebben een uitgebreid assortiment, snelle verzending en niet duur. Ook vind ik dat ze een vriendelijke klantenservice hebben.

Fijne bestelling

Je wordt goed geholpen ...vele keuzes

Snel geleverd en top product

Snel ontvangen, goed verpakt, mooie gouden neuspiercings!

Erg tevreden

De bestelling was zoals verwacht: erg mooie piercings, heldere communicatie en snel bezorgd.

Super snelle bezorging en hoge kwaliteit

Ik heb eerder online piercingspullen besteld en nog nooit heb ik het zo snel binnen gekregen als hier. De volgende dag kreeg ik al mijn bestelling binnen en alle producten zijn ook zeker van goede kwaliteit. 10/10 heb absoluut geen klachten : ]

Niet aangekomen

Niet aangekomen

Goed en snel!

Fijne winkel, veel producten, maar ook goede, nuttige informatie en dan tevens snel verzenden. Blij mee!

Goede materialen. Een goede webshop op stretch spullen te kopen.

Prachtige neuspiercing gekocht van 18 Kr goud met een diamantje.

Jullie waren de enige die dit verkopen. Veel zie je met glas of kristal. Ik wilde net dat beetje extra als cadeau geven. Snel geleverd en mooi verpakt. Ik ben helemaal tevreden.

Leuke piercings, snel bezorgd

Heel tevreden

Snel besteld en snel geleverd Beveel het al mijn kennisen en familie aan

Nog niks binnen

Me bestelling heb ik nog niet binnen gekregen Dus kan niet echt weten hoe ik de navelpiercings vindt

Nooit meer

Product besteld, perceel ziet tijdens opentrekken zakje dat deze te klein is. Niet gebruikt of gepast, maar wordt niet retour genomen. Waardeloos bedrijf

Goede piercings

Nvt