duidelijke webshop die altijd netjes en snel levert

x

Snelle levering, prima product

Zoals altijd: snelle levering, snelle communicatie.

Great!

Good products, order sent very quickly (well packaged, well protected, with goodies) and always somebody to answer your questions or try to solve your problem. Good work!

Gulle & snelle levering, vriendelijk personeel!

Hier blijf ik bestellen! Wat een gulle & snelle levering. Even met het personeel gebeld, zeer vriendelijk! Echt top! Aanradertje. De piercing-plaatjes zelf helpen ook heel goed, erg blij mee ook.

Super webshop!

Goede ervaring voor goede prijs!

Groot aanbod van goede materialen voor een realistische goede prijs! Daarnaast een snelle verzending, altijd een feestje om hier te bestellen!

Je krijgt wat je besteld en ook nog super snel! En het is goede kwaliteit

Fijne webshop

Bestel al jaren bij deze mensen. Ze hebben mooie producten, leveren vlot en als het niet soepel gaat lossen ze het op. Aanrader!

Top.

Bestellen gaat makkelijk. Retourneren bij foute bestelling gaat ook net zo makkelijk. Werd vriendelijk te woord gestaan bij enkele vragen. Kortom. Fijne webshop.

Prima webshop

Als ik snel nieuwe piercings nodig heb weet ik Alloverpiercings te vinden!

Super service en mooie produkten

Toppers zijn jullie

Alles bestens! Super schneller Versand und netter Kontakt =)

Da gibt es nicht viel zu sagen! Einfach nur TIP TOP und danke für den tollen Sticker =) der hat mir nämlich gerade noch gefehlt =D Sehr gerne wieder...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en groot assortiment

Erg fijn dat ze tunnels / plugs hebben per millimeter

Super snelle levering

Goede service en snelle levering altijd bij jullie

Altijd goed

All Over Piercings is dé beste webshop voor piercings. Via whatsapp wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen. Retouren worden snel verwerkt. En alles wordt snel en netjes verzonden met een leuke sticker. Ik neem niet eens meer de moeite om andere webshops op te zoeken. AOP is mijn plekje voor gaaf spul.

Elke bestelling kwam netjes verpakt en optijd bezorgd.

Allover piercings is echt de beste site waar je piercings kunt bestellen. De lay-out van de webshop is ook prettig en goed uitgedacht. Je vindt in korte tijd hetgene wat je wil hebben.

Snel en kwaliteit

Zelfs met de post de volgende dag binnen. Producten zijn van goede kwaliteit, mij go to webshop voor piercings!

Zeer mooie pluggen

Goed en duidelijk. Makkelijk te gebruiken en snel verzonden. Ik ben er blij mee.

Altijd snel en goed

Ik heb al meerdere keren bij Alloverpiercings besteld en ben zeer tevreden. De pakketjes komen altijd op tijd en zijn netjes ingepakt. De kwaliteit van de sieraden is goed en er is ruime keuze.

Super assortiment, super service

Ik koop hier bijna alles voor mijn piercings. Altijd snel verzonden en snel in huis. Kwalitatief goede piercings en veel keuze.

Normaliter tevreden nu niet!

Heb onlangs een clickring gekocht met steentjes. Het ringetje vol enthousiasme ingedaan dat ging allemaal goed. De volgende ochtend met een heel boos en pijnlijk oor wakker geworden. De piercing is ontzettend scherp bij het scharnier en waar de steentjes vast zitten steekt er allemaal scherp materiaal uit. Dit is tijdens mijn slaap mijn oor ingedraaid en heeft mijn genezen piercing flink beschadigd. Heel jammer en niet wat ik gewend ben. Je zou verwachten dat de sieraden gecontroleerd worden voor ze verzegeld worden in een zakje en opgestuurd.

Meerdere keren hier besteld en tot nu toe altijd tevreden. Duidelijke informatie op site, altijd alles netjes verpakt bezorgd en mooie piercings.

mooie piercings en super geweldige levering

Super vind ik All Over Piercings

Groot assortiment snelle keurige levering

Groot assortiment, duidelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle keurige levering

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering