Zeer snelle levering, prachtig product

Zeer snelle levering, prachtig product

Eenvoudig te bestellen, duidelijke info over de producten en snel bezorgd.

Mooie en uitgebreide voorraad piercings voor een goede prijs

Veel keuze in allerlei verschillende soorten en maten piercings!

Geweldige service, makkelijk en goede prijs

Ik bestel wel eens piercings op de site. Naast veel keuze en makkelijk kleur/maat kiezen is het ook snel bezorgd. Ik heb wel eens iets moeten terugsturen omdat ik perongeluk dubbel had besteld, dit ging ook super makkelijk. Echt een fijne shop!

Aardige man goeie uitleg professioneel

De keuze is reuze!

Heerlijke website voor al jouw piercings. & het zijn er nogal wat piercings om uit te kiezen, en dat vind ik helemaal fantastisch. De kwaliteit is super.

Duidelijke site en goede service!

Op de site vond ik heel snel waar ik naar op zoek was, de bestelling was snel gedaan en werd de volgende dag al geleverd. Ik ben tevreden en zou hier zeker nog eens een bestelling doen!

Goed en snelle service

Helemaal niks op aan te merken!

Goede producten, snelle levering, veilig ingepakt!

Mooi, kwaliteit en goede prijzen

Bestel al mijn piercings hier en altijd snel verzonden. Goede kwaliteit voor een mooie prijs en veel keuze uit mooie sieraden.

Snelle goede service

Mooi sieraad besteld, werd snel en netjes geleverd.

Vlug en correct

Alles is snel bezorgd en naar wens. Altijd tevreden hierover. Wat zou helpen is een beginner’s guide en wat advies over maten.

Fijne snelle en eetlijke service!!

Helemaal top

Top shop!

Top shop! Erg mooie piercings en goede service!

14 Keesomstraat B

ALKMAAR 1821 BS