Super tevreden

Snelle levering en goed product voor opzich prima prijs!

Tot nu toe verloopt alles perfect. Van bestelling tot levering

Zie bovenstaande.

Snelle levering mooi product

Snelle levering mooie producten voor een goede prijs

Goede hulp en service gekregen, bestelling was erg snel binnen. Mijn bestelling was stuk en ik kreeg erg snel reactie en een nieuwe spray opgestuurd.

altijd goed

mooie en goede sierraden en snel geleverd. Ik bestel hier graag :)

Erg blij mee

Snelle levering en zo te zien mooi en degelijke piercings

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Makkelijk te bestellen snel geleverd

We hebben piercing spray besteld handige spray grote bus spray makkelijk en super snel geleverd

Super, zoals verwacht!

Bestelling is makkelijk te plaatsen en is netjes verpakt en vlot bezorgd. Ik ben erg tevreden!

Mooie degelijke kwaliteit. En snel verzonden. Ik ben blij. geen last van jeuk of roodheid zoals ik vroeger eens had met een andere goedkope site.

Great quality!

All the piercings are of good quality and the delivery was quick!

Zo snel

Wat een bizar snelle bezorging en goed ingepakt.

Fijne winkel

Duidelijke foto's en omschrijving op de site. Leveren snel. Ook een evt retour is geen probleem en verloopt snel.

Teleurgesteld

Het asssortiment is over de laatste jaren helaas heel hard gekrompen en nu wordt er zelfs geen brievenbuspost meer aangeboden. Helaas zijn ze mij na jaren als klant kwijt.

Heel tevreden

Snel verzonden, fijne prijzen en goede kwaliteit

Super mooie sieraden en snelle verzending!

Snel en als er iets is snelle reactie.

De producten altijd snel in huis en als er iets is krijg je ook snel ‘n reactie en ‘n oplossing. Ik mis enkel de keuze in sommige producten die er vroeger wel waren.

Omdat het uitstekend is !!

Omdat het uitstekend is !!

Mooie sieraden

Snelle verzending en mooie sieraden

Fantastisch!

Beste piercing winkel ooit bij gekocht, nooit meer bij een andere shop. Tevens supersnelle bezorging!

Snelle levering en fijne producten!

De zonnebrandcreme had ik al eens eerder besteld was ik erg tevreden over. Nu heb ik ook de daily lotion erbij besteld. Die moet ik nog uittesten, maar zal vast ook fijn zijn!

Niet tevreden

Ik heb een prachtige piercing gekocht, alleen was de kwaliteit zo slecht dat ik de piercing binnen 1 dag kwijt… Erg zonde…

Handige website met veel keuze

Deze website bied een groot aanbod voor alle verschillende soorten piercings. Zo tod dat het moeilijk is je in te houden en niet alles te kopen :)

Mooie sieraadjes, snelle service.

Al vaker wat besteld, ze zorgen voor een snelle levering en hebben een mooi aanbod aan sieraadjes.

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.