Top - Snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit sieraden.

Ook telefonisch goed bereikbaar.

Gewoon PRIMA

Goede en overzichtelijke website. Zeer ruim assoftiment. Ook lokasl bezoekje mogelijk en aan te bevelen. Klantvriendelijke service. Als er al een isdue is, wodt deze meteen opgelost.

Prima :)

Leuk bedrijf met een gemakkelijke site. Leuk om te zien welke medewerker je pakje heeft gecontroleerd, dat maakt het net wat persoonlijkers. Minpunt: het was niet helemaal duidelijk hoelang de levering ging duren (naar BE). Levering kwam uit eindelijk aan op een maandag, juist de enige dag dat ik niet thuis ben. maar aanpassen was niet mogelijk.

Tevreden, bestelling was snel verzonden.

Ik heb één kleine bestelling geplaatst, die was snel verzonden en de volgende dag al binnen. Wel mistte er één klein item in mijn bestelling, ondanks dat er een kaartje 'gecontroleerd door X' in de envelop zat. Maar het was een ringetje van 35 cent dus verder geen probleem. Kan deze site aanbevelen.

Erg fijne webshop met leuk aanbod

Ik werd goed geadviseerd. Ze hebben een mooi en ruim aanbod en snelle levering. Ze hebben er een vaste klant bij!

Goede kwaliteit en altijd super snel

Altijd de volgende dag ik huis en zeer tevreden over de kwaliteit van de piercings

Goede kwaliteit prijs verhouding, en de volgende dag al in huis!

Veel keuze en snelle levering

Er is veel keuze op de website, de prijzen zijn prima en er wordt snel verzonden.

Verkeerde artikel gehad

Verkeerde artikel gehad

Hij is supper make lijk in te doen

Ik kreeg hem binnen en het zit super leuk ingepakt Hij ziet er mooi uit

Snel, netjes, mooie sieraden!

Mijn ervaring met All Over Piercings is heel goed. Snel verzonden, hygiënisch verpakt en leuk foldertje erbij. Aanrader! ✨

Fijne webshop!!

Koop hier altijd me piercings en kwaliteit is super en op de de webshop kan je alles krijgen als het gaat om piercings! Enorm blij mee☺️

Different expectations

I ordered piercing balls and only got one. As I expected to get two for almost 4€, I was very surprised to only get one for that price. On the website the info attached to the product was so ambiguous and it was nowhere explicitly stated that the price only includes one. In the description, they even use plural at some points which made me think that I‘ll get two for the price.

Geen standaard maat

Ze hebben niet de standaard binnenmaat waardoor je verplicht bent alles bij hun te kopen omdat andere knopjes bv niet passen op de labret.. Nergens staat dit omschreven en er volgt ook geen oplossing.

Snelle levering netjes verpakt

Snelle levering netjes verpakt , prima product

Snel geleverd, goede kwailteit, exact wat ik zocht. Bedankt!

Altijd in orde

Snel verzonden, goed verpakt. Mooie prijs kwaliteit verhouding.

altijd goed

heb hier in de afgelopen jaren al vaak piercings besteld en altijd goede qualitijd ,word snel bezorgd in de brievenbus en grappige stickers er bij gekregen . de site is duidelijk dus je weet precies wat je koopt

Snelle en top service

Verkeerde kleur geleverd gekregen van mijn septum piercing. Zonder enige probleem een ander toegestuurd gekregen. Dankje!

Mooie kwaliteit piercings

De piercings werden de dag na bestellen al geleverd! Per stuk zijn ze verpakt, dus je kan evt. 1 uitpakken en proberen, zodat je de ander kan retourneren indien daar sprake van is. Ik had twee titanium oorlelpiercings gekocht met een gouden coating. Ik heb de piercings al een poosje in en de coating blijft tot nu toe heel goed zitten! Ik had eerst 10 mm lange staafjes besteld, maar na een paar dagen dragen kwam ik er achter dat ze wel heel lang voor me waren. Dus op de site heb ik gekeken wat voor staafjes ik bij het maantje en het sterretje kon gebruiken. In de tekst stond beschreven op wat voor staafjes ze het best pasten. Op basis van die informatie heb ik kortere besteld en het maantje en het sterretje passen er prima op. De lengte van deze staafjes zijn ook ideaal voor mijn oorlellen, dus ik ben zeer tevreden!

Super snel een topproduct geleverd!

Juiste maat die ik zocht

Op drie verschillende websites had ik me helix piercing gehaald maar elke keer was het te kort. Ik heb nu eindelijk de juiste lengte en vorm die ik nodig heb en me piercing kan eindelijk genezen.

geweldig!

goede communicatie. directe levering. hoogwardig product.

Alweer super laat..

Producten zijn allemaal goed, helder te onderscheiden verpakt en van hoge kwaliteit. Het duurt echter zo lang voordat de leveringen er zijn.. vorige keer 3 weken en nu weer zoiets. Voor een brievenbus pakketje vindt ik het erg traag.

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.