snel en goed verpakt

Perfect, lekker snel en goed verpakt.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Niet goed

De sluiting van de piercing gaat steeds open waardoor de piercing uitvalt

Alles correct

Vlot besteld en geleverd. Top!

Mooie kwaliteit

Snelle levering, je krijgt de kwaliteit die je ziet.

Prima producten en uitstekende service!

Alles goed en snel geleverd als aangegeven. Producten zijn goed en netjes verpakt. Alles traceerbaar.

Erg blij mee!

Ontzettend blij met alle piercings die ik via jullie heb gekocht. ze zijn van goede kwaliteit en blijven mooi!

Altijd mooie piercings

Mooie piercings, snelle levering, lage verzendkosten. Heel tevreden

Mooie stevige piercings met interne schroefdraad Snelle levering Ben zeer tevreden

Bestelling is er na een week nog steeds niet

Bestelling is na een week nog steeds niet aangekomen ondanks de belofte van volgende dag bezorging. ‘Klantenservice’ zegt alleen maar dat ik geduld moet hebben. Verder kunnen ze me niks vertellen.

De mooiste sieraden

Al mijn piercing sieraden koop ik bij All Over Piercings omdat zij de beste kwaliteit hebben en supersnel verzenden.

Snelle levering , mooi materiaal

Snelle levering altijd leuke betaalbare tunnels en plugs. Wel jammer dat het aanbod een stuk minder is geworden.

Mooie prijs

Mooie prijs voor de haarverf, die ik gebruik.

Waar voor je geld.

Ruim assortiment. Niet duur. Snel leverbaar. Bezorging per briefpost.

Nieuwe tattoo laten zetten, kwam erachter dat mijn tattoo creme op was. Bij All Over Piercings dezelfde dag besteld en de volgende dag was het al in huis. Gewoonweg super!

Extensive variety, very fast delivery.

Happy customer :)

Super fijn!

Fijne site. Duidelijke fotos. Ook fijn dat er fotos zijn. Dan kun je de ware grote zien. Snelle verzending.

De levering was snel en de producten voornamelijk kwalitatief

Je krijgt waarvoor je betaalt

Altijd tevreden over all over piercings. Correct en eerlijke prijzen.

Super snel

Heel snel en perfect geleverd. Heel blij erg blij mee.

Gewoon snel en goed geleverd

Snel en voor een betaalbare prijs

Kwaliteit en service!

Zowel de online shop als de pro online geweldig! Onze vaste groothandel al tig jaar, kwaliteit en grote keus. Service gericht echt op.

Goede en snelle levering

Positief

Altijd mooie piercings

Altijd mooie piercings in een ruime selectie

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.