Mooie sieraden, netjes verpakt.

Fijne website, snelle service

Top als altyd !

Snel geleveerd nose retainers mooi op tijd VOOR !! mijn operatie dus geen gedoe in het ziekenhuis na een hele discussie met mijn chirurg met het met mijn uitleg als piercer met 26 jaar ervaaring toch geacepteerd dus probleem opgelost !

Altijd weer blij

Goede kwaliteit piercings, veel keuze, snelle verzending en leuke extras!

Altijd een super snelle service. Bestel er al meerdere jaren mijn piercings.

Zodra je de piercings voor 5 besteld heb je ze de volgende dag in huis. Piercing die besteld zijn altijd in topkwaliteit ontvangen. En blijven dus ook echt jaren mooi.

Snel, goed en keurig

Heel makkelijk sprays besteld en snel en goed afgeleverd.

Great product and service!

Great product and service.

Fijne mensen, goede service

Goede produkten, bekwaam personeel

Helaas weinig keuze in grote maat acryl balletjes

Bestelling zoals altijd weer vlot en netjes afgewerkt, dus ik ben tevreden. JAMMER alleen is het dat ik steeds weer moet zien dat de grotere maten acryl balletjes alleen maar in wit, zwart en transparant verkrijgbaar zijn!

Erg tevreden met de stretching plug

Snelle levering maar vooral de Bull pluggen zijn erg prettig. Niet te kort en van goede kwaliteit.

Goed geregeld en bestelling de volgende dag al binnen.

Altijd goed!!

Snel, betrouwbaar, mooie producten!

Tevreden met mijn piercing

Enige opletpunt voor bestellingen vanuit BE, hou rekening met een langere levertijd. Klantendienst (whatsapp) is netjes met het antwoorden.

Goed!

De bestelling was er snel

Altijd goed

Bestel vaak piercings hier want ik weet dat het goede kwaliteit is

Ik had piercings en oorbellen besteld voor een vriendin maar ze had zelf al andere gekocht dus wou ze niet. Ik alles afgelopen dinsdag retour gezonden en nu al mijn geld terug.

Gewoon prima!

Tunnel zoals verwacht en snel bezorgd!

Geweldige producten voor een net gezette piercing

Ik heb hier besteld op aanrader van een goeie vriend van me, eenmaal de producten binnen was ik meteen te spreken. Ik gebruik de zoutoplossing spray nu anderhalve maand, en voor me piercing heel fijn. Sinds ik me piercing heb en dit spul gebruik, heb ik nog geen enkele keren last gehad van een ontsteking. Iedereen die hier werkt is heel attent met je, en dat vind ik ook geweldig. Ik blijf hier voortaan bestellen. Nog nooit zulke fijne producten gehad. Bestelling was ook nog eens mooi op tijd.

Prima service en vlugge aflevering

Goed ,heb voor de 1e x daar besteld op deze side ruime keuze en betaalbaar heb alleen zelf nog niet zo goed door welke maat ik moet hebben bv hoe groot en dik of dun ze moeten zijn ,deze die ik nu besteld heb zijn te dik en die krijg ik er haast niet in maar dat is niet hun schuld .

Zit goed snelle levering

Na een week nog steeds geen pakket gekregen

Geen updatemails, geen pakketje, geen piercings. Wel m'n geld van de rekening.Terwijl ik de siliconen schijfjes voor irritatiebultjes echt wel dringend nodig had. Ondertussen ben ik uit wanhoop langsgeweest bij een piercer, heeft die me uit de nood geholpen en is mn bultje al bijna genezen. En dit zonder jullie producten.

Mooie betaalbare sieraden en top service!

Tot nu toe heb ik top ervaring!

Heel netjes en goed verzorgd

De tunnel werd snel bezorgd. Hygiënisch verpakt en goede kwaliteit

Teleurstellend

Ik krijg de vraag om service te beoordelen voordat ik überhaupt het product heb gekregen. "Vóór 17:00 besteld? Morgen in huis!". Ik wacht al een week.

Goede piercings

Goede piercings, super snelle levering en leuk verpakt!

Fijne website en dat je uit meerdere maten kan kiezen Snelle levering

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.