Kwaliteit en service

Supersnelle levering, leuk verpakt en mooie piercings. Blij mee en zal zeker nog eens bestellen!

Mooie sieraden en snelle service

Snel verzonden. Hele mooie en fijne producten. Bij vragen staan ze je super snel te woord. Erg tevreden!

Goeie kwaliteit en snelle bezorging super blij mee

Snelle bezorging

Perfect!

Mooie spullen, supersnelle levering. Ècht goed geregeld allemaal. Ook leuk dat je er een leuke sticker bij krijgt.

Mijn ervaring was goed

Kwam netjes en optijd aan

Top product en top verwerking!

Zoals het hoort wanneer je een product online koopt: makkelijk te bestellen, correct geleverd en nu veel plezier bij het dragen :-)!

Een cadeautje

Super netjes en snel verzorgd. Mooie piercings. Zelfs een kaartje met een kleine persoonlijke boodschap. Dat maakt online shoppen dan toch weer een beetje persoonlijker. Top!!

goede levering, goede kwaliteit

De producten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

geweldig

Ik had een vraag over een product dat al jaren niet meer verkocht word en kreeg een dag later al een mail terug met antwoord. daarna een bestelling geplaatst die de volgende dag al in huis was, leuk verpakt! en goede kwaliteit producten. dit is mijn go-to piercing website

Snelle levering. Vriendelijk.

Snelle oplossing bij een probleempje.

Mooie sieraden en goede service!

Goede en snelle service, sieraden zijn zoals op de foto en beschreven

Snel en verzorgd

Mijn bestelling is snel en netjes afgehandeld. Keurig verpakt.

Duidelijk en snel geleverd. Alleen jammer dat er niet meer kleuren voorradig zijn.

Altijd top

Bestellingen zijn altijd snel en van goede kwaliteit

Super!!

Al vaker besteld maar altijd goede service en uitstekende producten. Wilde me oor maatje verder stretchen, maar het was niet nodig dus heb de tool terug gestuurd en het geld stond een dag later weer op de rekening. Toppie

Al jaren de beste!

Snelle levering, allemaal super netjes verpakt. Klantenservice reageert altijd snel en denken altijd mee met een oplossing. De kwaliteit van de sieraden zijn altijd super.

Supergoeie site

Levering is snel en mocht er iets een keer even mis zijn dan wordt dat gelijk geregeld. Ik koop nergens anders mijn piercings dan bij all over piercings. In één woord top!

besteld en snel geleverd . gave piercings !

Setjes besteld en losse barbels. De setjes bevatte leuke piercings op 2 dingen na . De ster als tongpiercing maakt mijn gehemelte stuk , is dus te scherp . Love de spikes die ik besteld heb . (achteraf in de setjes zaten verschillende kleuren spikes ) happy !

Van mijn vorige bestelling was 1 piercing niet goed. Het wordt direct netjes opgelost. Ik ben er heel tevreden over.

Fijn product

Ik heb de Cleany skin zoutoplossing spray besteld. Het is een fijn product, wat de verzorging van mijn nieuwe tragus piercing een stuk makkelijker maakt. De verzending ging ook heel snel. Verzendkosten vind ik aan de hoge kant, maar door de snelle verzending en het prettige gebruik van het product maakt dat een hoop goed.

Super service!

Ik bestel al jaren bij All Over Piercings, meestal gaat het goed, maar als dat niet zo is, staan ze direct klaar met een passende oplossing! Kwaliteit van de sierraden is goed.

Snelle levering van fijne producten

Nadat de piercingshop in de buurt geen reserve ringetje had voor mijn neuspiercing, wilde ik zo snel mogelijk toch een nieuwe piercing erin kunnen zetten. Bij all over piercings smiddags een bestelling geplaatst, de volgende dag had ik hem in huis. In een keurig geseald zakje, netjes ingepakt met een leuke sticker erbij. Helemaal top!

Bestelling is niet ontvangen.

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst, ging om een click ring, en kreeg snel al een mail ter bevestiging van het versturen. Pakketje zelf helaas niet mogen ontvangen.

gewoon prima!

Geleverde producten voldoen volledig aan verwachting (ze zijn exact zoals beschreven), en de levering verliep vlot.

Snelle levering, mooie piercings, fijne service

Ik bestelde 2 piercings. Na betaling kwam ik erachter dat ik per ongeluk 2 dezelfde had besteld. Na contact met de klantenservice werd dit direct opgelost! Top geregeld, super service. De piercings zijn prachtig en passen perfect.

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.