Tip top

Alles in orde. Vlugge levering. Neuspiercing zoals beschreven.

Snelle levering, hele goeie prijs en mooi sieraad!

Ik kocht een navelpiercing en deze was super snel geleverd, goed verpakt en erg mooi! En het mooiste, hij kostte nog geen €3!

Thnx Denise :-)

Always on point

Super tevreden over alles

Mijn product was goed verpakt. Mooi ringetje zoals op de foto. Goed blinkend steentje dat niet dof word. Voor herhaling vatbaar om weer bij all over piercings te bestellen

Goede service, snel geleverd

Ben perfect geholpen door een hele aardige medewerkster, ben heel blij dat ik weer een een 'hele' tunnel heb zonder scheur! Bedankt voor de service, subliem!

Snelle levering/mooie juweeltjes

De bestelling is vlot verlopen. Op het eerste zicht zien de juweeltjes er mooi en duurzaam uit. Naar kwaliteit toe kan ik nog noet veel zeggen, want de aankoop is daarvoor te recent. Hopelijk van goede kwaliteit. Zo ja, dan bestel ik hier zeker nogmaals!

Waardeloos

Kreeg een krom staafje zonder balletjes...

Topkwaliteit

Bestelling supersnel geleverd, keurig verpakt en de "verrassings" tunnels waren een superleuke optie om te kiezen

Fast

Good quality and super fast delivery

Heel tevreden over mijn bestelling. Mooie piercings. Snelle levering.

Snelle service, mooie en goede kwaliteit sieraden

Ik bestel al jaren bij All over piercings. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat ik een sieraad van slechte kwaliteit binnen heb gekregen. Ook is de klanten service wat je van een webshop mag verwachten, ze staan altijd klaar om antwoord te geven en problemen op te lossen. Ik bestel nergens anders mijn sieraden dan hier.

Goede producten en snelle levering.

Heel mooi

Heel erg blij met mijn nieuwe neuspiercing. Ziet er mooi uit en is makkelijk te openen en te sluiten. Super snel ontvangen via de post!

Niet de goedkoopste maar wel ijzersterk in wat ze doen

Goede kwaliteit,fijne service en supersnelle verzending..topbedrijf

Altijd goed

Goede producten, veel keuze en een snelle verzending.

Super snelle service en mooie piercing

Navel piercing zit mooi mooie formaat .

Heel tevreden over de bestelde producten. Een makkelijke, goed overzichtelijke webshop. Snelle verzending en een stevige verpakking. Top!

Ik was al een tijdje opzoek naar juweeltjes met zeer specifieke eisen. Door de filters was het makkelijk en snel gevonden, daar kunnen andere sites nog iets van leren! Levering naar België was sneller dan verwacht, vrijdag besteld en dinsdag ochtend al in mijn brievenbus. Kwaliteit is hoog! Zeker voor de lage prijs. Ik heb een gevoelige huid die snel reageert juweeltjes. Na 24u zit het nog steeds even goed. Ik heb de site al aangeraden aan een vriendin. Vanaf nu mijn go to !!

Top kwaliteit en snelle levering

Heel blij met All over piercings. Aanbod is top. Levering gaat altijd goed en snel en de prijzen zijn fair.

Ruime keuze en supersnelle levering

Ruime keuze die je in de fysieke winkels niet altijd vindt. Heel tevreden over de supersnelle levering.

Zeer correcte, snelle afhandeling van mijn bestelling. Goede informatie in mails.

Snel goed en fijn

Zeer fijne site en goede kwaliteit piercings!

Ik bestel al jaren bij All Over Piercings en alleen 1x een stenen plug met een barstje gehad (wat natuurlijk altijd kan met natuurlijk materiaal), maar kreeg al snel een nieuwe opgestuurd. Alles netjes en snel opgelost.. Goede communicatie! Alleen jammer dat ze nu minder keuze in houten hoops hebben..

Superblij!

De piercings zijn mooier dan verwacht en de levering was echt snel! Superblij en een dikke 10 voor jullie.

Keesomstraat 14 B

1821 BS ALKMAAR

Over All Over Piercings

AllOver bestaat uit een klein maar gezellig team van sieraden-enthousiastelingen. We houden onze klanten graag tevreden en doen er alles aan om de beste service én sieraden te bieden. We hebben een enorm assortiment geweldige sieraden op voorraad en leveren supersnel naar Nederland, Belgie, Duitsland en andere Europese landen. In onze online shop vind je de mooiste kwaliteit ringetjes, staafjes, oorbellen en losse accessoires. En alle soorten sieraden voor alle soorten piercings! Ook kun je bij ons terecht voor handgemaakte, custom plugs waarbij we zelfs je plugs kunnen graveren met de tofste afbeeldingen. Ben je niet tevreden, zit je met een probleem of heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, we helpen je graag verder. AllOver, jouw piercing juwelier.