Levering

Het duurde even maar toch de bestelling binnen gekregen

Correct en goede communicatie

Perfect, snel en goed.

Zeer snelle levering en discreet opgestuurd

Prima kwaliteit

Sneller discrete levering van kwaliteitspillen

Originele kamagra pillen besteld en snel geleverd. Betaling met credit-card mogelijk

de bezorging was goed en netjes verpakt op tijd geleverd.

nu mijn ervaring met deze pillen Vidalista 60 mg is goed na ongeveer 1 uur begon het te werken , ik heb na een hele lange tijd niet zo'n harde penis gehad en het duurde tot de volgende dag niet door lopend maar wel als ik er weer aandacht groeide hij weer.

het was duidelijk op het site en ook ondanks het verzetten van levering, toch snel binnen.

het was toch snel binnen en op het site was d alles duidelijk. omtrent het levering wordt alles doorgegeven en op hoogte gesteld, en dat is er fijn. Heel erg bedankt voor het service. Gr. Wever

Top Bedrijf !!!!

Top !!!!

de werking van de tablet is fantastisch

Over het algemeen goed!!

Erg goed zo doorgaan

Lekker gevoel met de pillen

Goede service en snelle levering

Nadat PostNL mijn bestelling had laten 'verdwijnen' werd na contact met de klantenservice direct een nieuwe bestelling verstuurd welke ik de volgende dag in huis had.

Optijd binnen

Cobra 130 besteld en werken uitstekend

Snel in 2 dagen

Supper snel

Ereciepillen-Winkel doet wat ze belooft.

De bestellingen worden altijd stipt, snel en zeer correct uitgevoerd. En als er een keer iets misgaat, wordt er voortreffelijke wijze actie ondernomen. Chapeau

ya

beter

snel, discreet, zonder poespas

verrassend goed service, goede informatie over de bestelling en zeer snelle verzending, ik ben zeer tevreden,

geen goede ervaring

ik heb op 12/ 2 maand cenforce 200 mg besteld en heb nog niets ontvangen

snel geleverd

Goede werking geen nare bijwerkingen Top pilleke

Snel, juiste product

Kop zegt alles

Niet goed

Mijn ervaring is niet goed, ik heb cobra 130mg bestald en ik krijgen cobra 120 mg fout hoor ,mijn order -5063-2922 HZ gereotjes ☹️

super snelle levering

of de pillen ech(t werken moet ik nog proberen

De eerste keer hier besteld, snel geleverd. Dus voor herhaling vatbaar.

Goed en op tijd

tytzy 99