Snelle levering!

Positieve ervaring!

Snel geleverd. Fijne schoenen

Snelle levering. Prima schoenen.

Zeer goede service

Levering op tijd.

Top bedrijf

Goede afhandeling Snelle levering Keurig bezorgd met een eventuele retour sticker. Zo'n service maak je niet vaak meer mee. Echt een top bedrijf! Chapeau

Snel en netjes

Snel en netjes afgehandeld. Goede spullen.

Eind goed, al goed

1e levering grote misser, maar na enkele mailtjes super opgelost!

X

X

Besteld en volgende dag geleverd

Mijn bestelling was bezorgd en netjes verpakkt

nooit response ontvangen

vragen gesteld doch geen response. Slechte service

Perfect snel en goed artikel.

Mooie warme winterjas, past goed, op tijd geleverd

Mooie warme winterjas, past goed, op tijd geleverd

Prima site! Snel geleverd!

Ondanks dat de bestelling qua maat niet goed was tevreden over bestelproces. Okl Mog contact gehad met klantenservice snel te woord gestaan.

Geweldig!

Twee paar Lowa’s besteld ivm de maat. 1 paar retour gedaan, kreeg netjes een mail dat het in goede orde ontvangen was en dat het geld op mijn rekening overgemaakt zou worden. Dit alles snel en correct! Zal hier zeker weer bestellen en raad het dan ook iedereen aan.

Snel geleverd en goede informatie

In mijn geval 2 paar schoenen gekocht. Eén paar was te groot, er was geen kleinere maat meer dus helaas terug moeten sturen. Er stond heel duidelijk dat retourkosten voor de koper zijn. Maar ik schrok van dat bedrag en zal daarom niet gauw opnieuw iets bestellen. Maar nogmaals, het bedrijf zelf heeft zich keurig aan alles gehouden. Ik zou het bedrijf dus aanbevelen met deze kanttekening.

Prima ge gaan schoenen in goed oorde ontvangen.

Schoenen zijn netjes aan gekomen

Ik heb schoenen voor mijn kleinzoon besteld, hij was er ontzettend blij mee. Jammer genoeg waren ze te klein en helaas maat groter was er niet. Ze zijn direct terug gestuurd en de afhandeling was perfect. Dit is voor ons een site die we vaker gaan bezoeken.

Schoenen te klein en te krap

De gekochte sneakers in de wel goede aanbieding bleken te krap en te klein. Terwijl ik altijd deze maat neem. Teruggestuurd waarbij je de retourkosten moet betalen. Wel snelle afhandeling en terugstorting van het geld. En een vriendelijke mail.

Goed product voor prima prijs.

Slechte service bij evidente productiefout

Ik bestelde wandelschoenen van Lowa; een kwalitatief goed merk, waar ik al 2 paar van heb en waar mijn podotherapeutische zooltjes prima in passen. Dat je een retour zelf moet betalen vond ik geen probleem, aangezien ik mijn maat (43.5) al wist en de kleur precies was wat ik zocht. So far, so good. Er bleek echter een constructiefout in 1 schoen te zitten: de binnenzool was in 2 delen aan elkaar gelijmd, maar de dikke lijmnaad was niet netjes afgeslepen. Dat zorgde voor een slechte passing en onaangename druk, onder de bal van mijn voet. Dus stuurde ik ze retour, met een duidelijke omschrijving van de productiefout en het verzoek om vergoeding van mijn verzendkosten. Ik kreeg 2 tegenstrijdige emails: wél vergoeding, geen vergoeding. Ik lichtte 2x toe hoe het zat, inclusief foto. De reactie was: "Wij hebben de schoenen bekeken, gevoeld en zelfs aangehad maar voelde niet de naad die u bedoeld. Vandaar dat wij nu niks meer voor u kunnen betekenen." Wát een slechte service!

Zeer tevreden!

Ik had in de eerste plaats Meindl gekocht die te krap zaten, binnen enkele dagen het geld terug en de juiste Meindl gekocht en ook die werd zoals de vorige snel en prettig bezorgd. Al met al, TOP!!