Alles naar wens

Mooie schoentjes voor een mooie prijs. Vlot geleverd naar afwijkend leveradess. Kortom gewoon goed.

Gewoon top

Overzichtelijk en snel

Helemaal top

Snelle levering. We hebben de jas wel teruggestuurd maar dat lag meer aan wispelturigheid van de puber. Na het terugsturen weer heel snel de betaling retour. Heel netjes. Dit onderscheid de goede van de slechte webshops .

snelle levering en mooie webshop

Prima service en snelle levering

Mooie schoenen, goede grip

Snel en goed

Makkelijk te bestellen

Snelle levering en goede service.

super goed en snel geleverd

Erg snel en goede service

Geen bestelde pakket ontvangen

Pakket nog niet ontvangen, blijkt onbetaalde verzendkosten waardoor het pakket niet is bezorgd 1,95 moet ik overmaken om te leveren.

Dik tevreden met het produkt en levering

Ruime keuze vriendelijke prijzen en snelle levering

Uitstekende service

Duidelijk omschreven producten en directe verzending.

Mooi product, snelle levering

Positief

Uitstekende webwinkel

Bestelling snel opgepakt en verzonden. Goede verzendinformatie. Artikelen in goede staat ontvangen.

Goed en snel

Juiste prijsaanbod tov andere aanbieders. Ook geen verzendkosten hoeven te betalen. Dit was bij andere aanbieders wel het geval. Ik ben heel tevreden.

top geregeld

Nike's besteld, 2 dagen in huis superngeregeld en precies wat het moest zijn..super winkel

Zeer snelle en nette levering

Bestelling was snel bezorgd, er moest (buiten hun schuld) een deel retour, dit is ook supersnel verwerkt, compliment!

Ronduit goede service

Helaas verkeerde maat gekozen. Zeer mooie aanbieding wandelschoenen. Helaas maar groter niet mee verkrijgbaar Retour . Zeer snelle en correcte afhandeling. !

Netjes

Super netjes bestelling snel in huis, Goed verpakt netjes retourladel erbij voor als de maat niet goed is.

heel goed

precies de schoenen die ik zocht en voor goede prijs. Snelle levering

Prima service.

Snelle levering van super hardloopschoenen.

Snel, duidelijk en mooi product met zorg verpakt

Zeer goed.

Bestelling, Levering en verdere communicatie zeer goed.