Snelle levering en goede communicatie

Ik had een vraag, deze kon de klantenservice medewerker snel antwoord geven.

到家货物新鲜。

好的

• 您会推荐我们吗? Yes

snel

Snelle levering. Gemakkelijk te controleren.

Goed spul,erg vers

Goed spul, erg vers

Producten zijn goed

Het zou fijn zijn als ik online kon zien wanneer de chauffeur arriveert zodat ik niet de hele dag thuis hoef te wachten en( want de chauffeur mij niet altijd belt voordat hij arriveert.)

Netjes snel en goede kwaliteit

Snelle levering goed verpakt en gekoeld. Verse vis super

I like to buy all the fresh meet

My favorite is beef shank and shrimp, and the lamb

Vriendelijke en goede telefonische hulp

Naast de goede kwaliteit van producten en zeer snelle en stipte levering (zelfs naar België) is de onderneming ook goed telefonisch bereikbaar. Een extra Item werd probleemloos toegvoegd aan de online bestelling en alles was netjes in orde. Zeer aan te raden!

geweldig

snelle levering en service

Aangenaam verrast

Bij toeval deze webshop gevonden en dacht , ik ga het eens proberen. Alles ziet er keurig uit en is in goede staat aangekomen. Moet nog veel gaan proeven , maar heb hoge verwachtingen.

een fijne online winkel

heeft een brede assortiment van vlees en vis en heeft een vriendelijke prijs. De levering gaat erg snel.

Goede kwaliteit, goede verpakking en snel levering.

Goede kwaliteit, goede verpakking en snel levering.

Lekker

The best sea foods, fresh, fast delivery and good price

Het vlees is heerlijk en mals..bedankt!!

goede kwaliteit en prima service

snel en hygiënisch geleverd en vriendelijke en correcte informatie aan de telefoon

Super.

Alles op tijd geleverd

Alles optijd geleverd. Jammer dat bakjes van de vruchten open waren gegaan. Alles lag los in de doos.

Goede producten, goede smaak en snelle verzending. Bedankt

Olha

Jullie zijn geweldig, alles is geweldig.

Easy to choose what you want, fast delivery, the quality is almost the as Chinese Super market

• Would you recommend us? No

Goed geholpen via de telefoon En kan nu bij jullie bestellen en met ideal betalen

Te leveren te laat en kwaliteit is zeer slecht.

Weg gegooi geld.

Geweldige service

Ik had na 2100 besteld en ik had op de dag zelf nog gebeld of ik het op dezelfde dag kon krijgen en het was gelukt. Goeie prijs en vis.

Bevalt me goed

Producten zijn vers , goed ingepakt en optijd geleverd,

Breehorn 8 A

8321 WP Urk

Over Xmall

Xmall, dé webshop voor gewone én bijzondere producten!