Tevreden

Your daily health pack heeft mij voorzien van de vitamines/mineralen waar ik om vroeg. De impact die het op mij heeft gehad beschouw ik als normaal. Het had een goede werking alleen vind het wel vrij duur om het maandelijks te kopen. Als ik een significant verschil zag had ik het zeker maandelijkse aangeschaft. Ik raadt het aan voor mensen die hun dagelijkse vitamines/mineralen niet uit hun voeding halen daarvoor is het concept perfect.

Goed idee maar de slechte verpakking viel me erg tegen

Goed idee dit! Ben het type wat op zoiets prima een abo neemt voor een jaar. Eerst even uitproberen... De vitamines zijn vast prima en goed doordacht maar ik stoor me enorm aan de verpakking. Ze losscheuren voor meenemen naar een weekend of een weekje weg is 1 van de USP's. Alles trek je stuk als je dit probeert, en liggen je vitamines op de grond.. Dan ben ik het type wat er dan ook gelijk klaar mee is.. helaas. Dus ik beveel het zeker aan vanwege het idee!

Merk het verschil al binnen een week!

Ik ben ermee begonnen omdat ik mij al enige tijd energie loos, moe en zwak voelde. Sinds ik dagelijks deze ondersteuning slik merk ik dat mijn lichaam iets miste wat nu aangevuld wordt. Daardoor merk ik dat ik meer energie heb en dat mijn aandacht langer aanwezig is. In combinatie met sporten is het gewoon heerlijk voor je lichaam.

Super handig!

Ik ben super vergeetachtig maar op deze manier vergeet ik (bijna) nooit m’n vitamines! Ook super handig om mee te nemen in plaats van al die verschillende potjes. Het enige wat het voor mij nog beter zou maken is de mogelijkheid om de samenstelling te customizen nadat je een advies hebt ontvangen vanuit de vragenlijst.

Goede kwaliteit, snel geleverd en betrouwbaar

Ja wat valt er te zeggen. Goede kwaliteit pillen, goed samengestelde pakketten, snelle levering, makkelijk in gebruik met juiste uitleg en betrouwbaar! Zeker een aanrader, als je om je gezondheid geeft en bepaalde dingen niet binnenkrijgt en het gewoonweg een keer wilt proberen, dan yourdailyhealtpack te bestellen!

Heel makkelijk

Heel makkelijk en fijn in gebruik

De Trompet 1185

1967 DA Heemskerk

Over Your Daily Health Pack

Your Daily Health Pack, gepersonaliseerde en zuivere kwaliteit voedingssupplementen.