Duidelijke uitleg. Makkelijk besteld en met goede levering. Duurzame sapjes die in tegenstelling tot sommige andere in glas wordt geleverd. Ik ben zèèr positief.

Aanrader

Netjes bezorgd, verpakking top, niet onbelangrijk sapjes smaken heerlijk

Aanrader

Ik ben zeer tevreden. Je proeft dat de sapjes vers zijn én met liefde gemaakt. Ik voel mij er erg goed bij! De soepen zijn overigens ook erg lekker!

Heerlijk

Heerlijke sapjes, handige glazen flessen. Fijne service.

Heerlijk en makkelijk

Heerlijke sapjes

Snelle levering , lekkere en gezonde sapjes. En zo'n detox is hier zo goed te doen....je krijgt er altijd een hele begeleiding bij. Top bedrijf !

Geweldig, omdat het kant en klaar voor me gemaakt is. Nu voor het eerst de 5 dagen volgehouden, omdat het gewoon pakken en drinken is. Alleen had ik niet alle namen ontvangen wat op het schema staat. Dus zelf iets genomen hoop dat het goed is geweest. Trouwens de levering perfect. Een voorbeeld voor andere leveranciers, toppie.

Heerlijk.

Ben met Cillyjuices in aanraking gekomen door transformationel cupping. Toen een vier daagse kuur gedaan en nu een 7 daagse besteld. Denk dat dat wel genoeg zegt.

Lekker gevoel

Elke ochtend een bleekselderij sapje zorgt er voor dat ik geen opgeblazen buik heb!

Te veel gember en waterig

Ik heb de driedaagse kuur afgemaakt, maar ik vond deze sapjes bijna niet weg te krijgen, zo waterig met te veel gember. Jammer, maar deze sapjes koop ik niet weer.

Hoge kwaliteit!

Vriendelijk contact, zorgvuldige levering, kwaliteit sapjes hoog!

Heerlijk en gezond

Een fantastische manier om de dagelijkse vitamines binnen te krijgen. De sapjes zijn lekker, de service is goed, snelle levering. Ik ben fan!

Super fijn contact en heerlijke sapjes en shots

Het contact met Cilly Juices verloopt fijn, op een persoonlijke manier. De sappen en shots zijn lekker van smaak en super vers, een aanrader!

Super service

Vandaag de detox kuur binnen gekregen. Ik krijg vaak maagklachten van paprika. Hierin gevraagd of ze er rekening mee zouden kunnen houden. En dat hebben ze gedaan, een aangepast schema is er gemaakt met een lief briefje van Priscilla. Blij met de goede service! Na de jaarwisseling ga ik starten. Ik heb er zin in!

Lekkere sapjes en goede service

Lekkere gezonde sapjes en een prima bezorgservice

Veranderen van dag was geen probleem, werd netjes opgelost!

Klantvriendelijk

Na lang wikken en wegen Eindelijk de stap genomen om de 4 daagse detox-kuur te gaan volgen. Wat problemen met de levering Maar zo goed opgelost door Priscilla. Chapeau!!! Dag 1 ;overdag makkelijk maar ‘s avonds wat zwaarder. De Soep is heerlijk naar alle koude drankjes Dag 2 iets meer honger gevoel. Wel al afgevallen ;-))) Dag 3 en 4 moet ik nog. 1 voordeel is ook van detoxen,je bent heel helder..

PUUR genieten!

Heerlijke verse sapjes die mij veel ontzettend veel energie geven!

Fijne detox

Ik heb de 3 daagde detox afgerond en voel me echt heel goed. Wat fijn dat je zelf niet hoeft na te denken over welke sapjes je op welk moment moet nemen. Alles is voor je uitgewerkt. Eerste dag hoofdpijn gehad, waarschijnlijk door het niet drinken van koffie, maar na dag 2 voelde ik me super en stond ik iedere ochtend meteen zonder moeite op. Ik heb tijdens de detox totaal geen honger gevoel gehad. En ook merk ik dat m’n lichaam ,door de rust die het kreeg met het niet bezig van met verteren van eten, minder spanning vast hield. Na een lange dag werken had ik ‘s ochtend ook geen last van gespannen voeten. Al met al een top ervaring en zou het zeker weer doen.

Heerlijke sapjes!

Supersnelle levering, heerlijke sapjes en vriendelijk personeel. Wat een leuk bedrijf!

super fijn en makkelijk in gebruik!

lekkere en gevarieerde sapjes, allemaal bio!

Heerlijke gezonde sapjes!!

Na verschillende sapjes uitgeprobeerd te hebben weer voor Cilly Juices gekozen. Omdat: Ze lekker zijn In glas verwerkt zijn Goede service hebben Snelle levering

Super lekker, super gezond en super geregeld.

Na de bestelling te hebben geplaatst word je goed op de hoogte gehouden van het logistieke proces. Je krijgt via de mail een handleiding die je stap voor stap helpt bij het voorbereiden voor detox, de detox en de opbouw van het eten na de detox. De sappen zijn heerlijk. Het enige wat je zelf hoeft te doen is volgens het schema de sappen drinken. Super relaxed.

Heerlijk!

Levering was top, ik kon precies bijhouden waar de chauffeur was. Sapjes, shotjes en soepjes zijn heerlijk! Ik ben zelf niet zo'n keukenprinses dus heel fijn om het zo kant en klaar te bestellen. Topproduct

Alles wordt perfect geregeld, zelf toen ik een foutje in de leverdatum gemaakt had werd het direct opgepakt en gewijzigd. Super service. De levering ging makkelijk en ik kon heel goed aangeven op welk tijdstip ik thuis was. Echt een super service. Alleen maar aan te bevelen. Ga zeker vaker bestellen :-) Nu nog even detoxen hahaha

Ter Steeghe Ring 57

3331 LX Zwijndrecht

Over Cilly Juices

Cilly juices slowjuiced heerlijke groentesapjes waar per sapje gemiddeld de voedingswaarden van maar liefst 400 gram groente en fruit in zit. We willen iedereen een beetje gezonder laten leven in een toch al druk en hectisch bestaan. Door onze groentesapjes wordt het binnenkrijgen van vitamines en mineralen ineens een stuk makkelijker. En, misschien nog wel het belangrijkste: het is nog lekker ook. Wat ons bijzonder maakt is dat we naast 100% slowjuice sap (=meer vitamines en mineralen dan andere sap processen) wij ons ook hard maken voor een betere wereld. Zo zitten al onze sapjes in glazen flesjes, maken we geen gebruik van fancy labeling en verspillen we dus geen onnodige materialen als inkt & papier. Ook werken we samen met Ipse de Bruggen en Maatwerk Autisme die ons voorzien van nieuwe labels, helpen met juicen en andere materialen voor ons maken. En ja, dat is niet super winstgevend, maar dat maakt ons niet uit. We worden er blij van om zo ons steentje bij te dragen!