Doordat ik valgevaarlijk ben het horloge aangeschaft. Nu kan mijn partner weg en geeft het rust voor als ze weg is. Horloge werkt ook fijn met alle functies. Één nadeel dat hij vrij dik is.

wel eenvoudug bij het instellen maar toch nog hulp nodig van een goed bekende met dit soort instellingen.

Moeilijk te installeren !

Registratie code vind ik erg onduidelijk. Rare kriebels. Moeilijk in te komen. Het is toch gelukt en het werkt!! Met vriendelijke groet van Henk Hansma.

Belofte maakt schuld

De instellingen in t horloge gaat via een app, echter daar is bijvoorbeeld niet de stappenteller te vinden….. Ik heb verschillende keren gebeld omdat bijvoorbeeld het bandje niet te verwisselen is. Op de mail komt een antwoord: wij helpen u graag, geen idee door wie. Tot nu toe ben ik zo teleurgesteld en geeft t horloge niet de gewenste veiligheid

Mooi horloge

Duidelijke beschrijving in het Nederlands. Snel antwoord op een vraag gesteld via de whatsapp.

Snel en compleet

Verkoop was snel en duidelijk. Reactie op een vraag via de mail wacht ik nog steeds op een reactie. Kwaliteit goed koop traject prims

Prettig bedrijf

Wij hebben onlangs voor onze moeder een alarmknop besteld, ze zit net in de overgang van thuis naar verzorgingstehuis. We werden enorm snel geholpen aan de telefoon. We werden teruggebeld door Luuk die ons alles haarfijn heeft uitgelegd. Het product hadden we snel in huis en is binnen 5 minuten geïnstalleerd. Lof voor dit bedrijf!

niet goed

Wil graag mijn ervaring uitgebreid per mail naar jullie toesturen. Het gaat er bij mij niet om, om op alle slakken zout te leggen, maar misschien dat jullie er iets aan hebben om de service nog beter te maken. Dus jullie krijgen een mail van mij.

Arrogante xxxxxx

Product die niet werkt terug gestuurd. Moet je nog de portkosten betalen en willen ze die niet terug betalen

Prima bedrijf. Product wel OK

De noodhulpknop doet zijn ding. Vind hem wat prijzig. Niet alle functies in de app zijn bruikbaar voor dit apparaat. De belangrijkste uiteraard wel allemaal. Kleine dingen zijn wat annoying. Zo geeft het apparaat een engelstalige melding van datum of tijd bij het aanzetten. Prettig om te weten dat hij dan aan staat echter de engelse tekst zegt mijn grootouders niets en verwart hen in het begin.

Prima oplossing, hulp gehad bij de programmering, moeilijk om zelf te doen, fijn dat het een eenmalige uitgave is en geen abonnement

moeilijk om iemand aan de telf. te krijgen

dubbel gevoel

Gewoon goed

Ik heb ontvangen wat ik heb besteld.

Snel

Oplaadkabel stuk. Snel een reactie met link voor het juiste kabeltje. Snel in huis.

Direct antwoord opmijn vragen

Erg goede service. Bedankt Luuk.

Snelle levering. Snel telefonisch contact met echte mensen. Goede service.

Top prijs/kwaliteit icm eenduidige handleiding voor installatie en gebruik.

Meer dan positief, ook omdat een foutje (zeer menselijk) na melding direct werd opgepakt en adequaat werd recht gezet. Dat getuigt van vakkennis mbt omgaan met je klanten.

de nood knop werkt zeer goed

het was in het begin een beeetje moeilijk inte stellen

Gemak in de bestelling en de sympathieke wijze waarop service verleend wordt.

Uiterst tevreden!

Deze alarmknop is een absolute aanrader! Oma voelt zich er veel veiliger mee en wij ook. Eenvoudig in gebruik, snel verstuurd,een duidelijke en simpele handleiding!

Moet eerst nog de registratie procedure aan de praat te zien krijgen

De registratie procedure zoals beschreven staat klopt niet bij mijn aan melding. Moet een code rechts staan in het scherm ,maar is niet te vinden. Te ingewikkeld en de cijfercode die bij de q code op het label staat is bijna niet te lezen voor mensen met minder goede ogen .

goede en snelle medewerking in vervangen/omruilen van noodknop

goede en snelle medewerking in vervangen/omruilen van noodknop

Ik heb hem nog maar net dus kan ik hem nog niet echt beoordelen. Over een paar maanden wellicht nogmaals vragen.

Ik ben geweldig goed geholpen door medewerkers van noodhulpknop, via mail en app goede ondersteuning.

Supergoede service

Ik ontving een horloge, maar deze bleek defect. Dus stuurde men direct een nieuw horloge, dus geen moeilijk gedoe met reparatie etc.

Rijksweg Zuid 133

6161 BJ Geleen

Over Noodhulpknop

Kwalitatieve personenalarmering gebruiksklaar en verzekerd verzonden.