Geen rode alarm- of paniekknop, maar een groene drukknop met een leuk muziekje om te komen helpen (voldoende signalen of muziekjes om uit te kiezen; ook het volume kan je instellen). Je krijgt er bovendien drie: hier thuis hebben we er eentje vast tegen de muur op het toilet, eentje hangt boven bed voor de nacht, en eentje aan het bijgeleverde lint rond de hals voor overdag in de rolstoel. Zo hoeft de persoon in kwestie niet te gaan roepen of te bellen, maar gewoon even de groene knop indrukken.
Bedankt voor de review Paola! Fijn om te horen; u bent welkom!
Snoertje is kosteloos en snel vervangen nadat magneetje losliet, hartelijk dank
Welkom Anne, over garantie doen wij inderdaad niet moeilijk :) U bent welkom!
Michel! Wat prettig om te horen dat het artikel als positief ervaren wordt, bedankt voor het delen van uw feedback!
Horloge liet het na een jaar afweten. Natuurlijk net buiten de garantie termijn. Toch een nieuw horloge mogen ontvangen. Zeer goede service dus
Nils! Bedankt voor het delen!
Een prachtige horloge met alles erin wat een senior nodig heeft
zie mijn review op Google Review
Wat fijn om te horen Theo, geweldig cijfer! U review op Google (zie hieronder) wordt enorm gewaardeerd. U bent welkom! ''Ik ben blij dat het horloge nu eindelijk goed staat ingesteld. Mijn vrouw is een paar weken geleden gevallen. Dat was minder, maar het horloge belde me toen ik even niet thuis was. Ik was snel bij haar. Zag net het overzicht van alle mails die ik Luuk van de Noodhulpknop gestuurd heb. Doordeweeks of in het weekend, het antwoord kwam altijd vlot. Ze hebben me echt goed geholpen. En dan te bedenken dat ik het horloge tweedehands heb overgenomen. Onbaatzuchtige goede service. Bedankt, Theo en Antoinette van Vliet''
Tevreden met hoe te bestellen en snel bezorgd.
Wat fijn om te horen Marije! Welkom!
ghj
Welkom! Bedankt voor de mooie sterren
Goede telefonische begeleiding
Welkom! Prettig te horen dat wij u goed hebben geholpen!
Slechte service en slechte antwoorden ben ruim 2 weken in bezit maar geeft alleen de tijd aan, kan geen telefoonnummers in het telefoonboek toevoegen ook geen alarmnummers en de bee-sure app kan niet gekoppeld worden. Slechtste service ooit.
Goedemorgen! Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met het product. Ik ben even terug gaan kijken in het systeem en zie dat er in totaal 23 mails zijn verstuurd over en weer. Er is u een aantal keer gevraagd om gegevens toe te sturen, zodat wij met u mee kunnen kijken. Hier hebben we tot op heden nog geen reactie op gekregen. Jammer dat u de service als slecht ervaart. Helaas kunnen we het niet voor iedereen goed doen. Voor vragen zijn wij nog steeds bereikbaar en reageren wij snel via [email protected]
Hele goede service. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Altijd weer.
Wat fijn te horen! U bent welkom!:)
Klein probleempje heeft Luuk meteen opgelost. Vragen worden zeer snel door Luuk beantwoord per mail. Echt superfijn!
Hi Rikie! Dat zal ik aan Luuk doorgeven, fijn om te horen!:)
Uitstekende producten. Met zorg verpakt. Voor vragen enz. Uitstekend en super snel bereikbaar.
Hans! Welkom, heel fijn om te lezen:)
Super eenvoudige installatie. Zelfs nadat de meegestuurde inloggegevens niet helemaal klopte, toch snel en duidelijk opgelost. Bedankt voor de snelle service. En een veilig gevoel dat mijn vader van 86 jaar nu altijd in een noodgeval iemand kan bereiken.
Welkom Jo, wat fijn dat je onze hulp zo prettig ervaren hebt! Welkom!
Zeer snelle service
Daar houden we van Lynn, welkom! :)
Horloge gekocht voor mijn moeder. Snelle levering en de persoonlijke boodschap op het kaartje werd zeer gewaardeerd.
Welkom Marlous!:)
Geweldig goed geholpen bij vragen, Zelfs op zaterdag,
Dankjewel Joop! U bent inderdaad ook op zaterdag welkom:)
Noodknophulp.nl is toegankelijk voor vragen en geeft snel duidelijk antwoord. Ook acties worden snel uitgevoerd. Zeer tevreden over het bedrijf.
Welkom Jenny! fijn om te horen dat u zeer tevreden bent! Dan zijn wij ook zeer tevreden:)
De batterij is heel snel leeg, daar krijg je ook geen melding van dat is jammer
Welkom Antoon! De batterij hoort niet snel leeg te gaan. Ik heb nog niet kunnen zien dat u contact met ons heeft opgenomen, in ieder geval; welkom! Stuur even een mail naar [email protected]
Snelle en adequate oplossing na contact met klantenservice
Jan, welkom! Die mooie 10 stoppen we in onze zak! :)
Volgens afspraak
Welkom Prims, bedankt voor de mooie 9 :)
Voor horloge en later accesoires goed en snel geholpen.
Welkom Nanne! Wat prettig om te horen:)
Al een paar keer gebeld, niemand aanwezig en een mail verstuurd maar tot heden toe geen reactie. Het horloge op zich is een prima uitvinding, maar je moet wel wat voor doen om het te activeren samen met de app. Ik heb een probleem met een van de app (Aibeile Plus app) kom er gewoon niet doorheen en een mail gestuurd om te helpen. maar geen reactie hierop. Denk toch dat het niet zo moeilijk is om even te bellen en te vragen wat het probleem is. Spijtig om te allemaal aan te horen maar dat zijn de feiten. Dat is nou het enige min punt. Anice Tapilawatin
Welkom Anice! Wat jammer om te horen dat u onze communicatie als niet goed beoordeeld. Ik ben even in het systeem gedoken en zie dat wij u een email hebben gestuurd op maandag 3 juli jongstleden. Hier hebben wij zelf nog geen reactie op ontvangen. Voor vragen neem gerust contact op. Wij reageren snel.
Ik heb hem nog niet gebruikt ,zijn hem nu aan het instellen,zelfs de tel. Nrs stonden er niet in.jammer
Goedemiddag Alie, wat jammer om te horen dat u ervaring niet optimaal is. Het feit dat u aangeeft; ´´Dat hij helemaal niet ingesteld was´´ is gelukkig onmogelijk. Elk personenalarmering die ons magazijn verlaat is geprogrammeerd en geïnstalleerd met een uniek account, anders is het onmogelijk om in te loggen. Als er vragen zijn helpen wij u graag!
Mooi klokje maar vond het moeilijk om er nog een Provider bij t hebben van daar maar retour gestuurd
Welkom! Het is mogelijk een eigen simkaart in het horloge te plaatsen. Op deze manier hoeft u geen gebruik te maken van de door ons meegeleverde KPN prepaid simkaart. Bij vragen stuur ons gerust een mail. [email protected]
Rijksweg Zuid 133
6161 BJ Geleen
Kwalitatieve personenalarmering gebruiksklaar en verzekerd verzonden.