goede service

heb goede ervaring. wordt meteen netjes gereageerd op de E-Mail en men doet zijn best om probleem op te lossen. Uie eindelijk komt men mt een goed oplossing

zeer goed

fijn in gebruik ,doet war je verwacht!!!!!

Goede service!!

Snelle beantwoording bij vraagstelling!!!

Betrouwbaar bedrijf en reageert snel op vragen

Als je een bestelling plaats bij noodhulpknok dan wordt deze bestelling snel verwerkt. Als je vragen hebt, dan wordt de mail snel beantwoord. Fysieke schade aan horloge wordt niet vergoed. Valt buiten garantie. Wel wordt er meegedacht en een nieuw horloge voor lagere prijs aangeboden. Producten zijn goed.

Ik had wel wat moeite met het instellen van het een en ander (het ging om twee horloges die verbonden moesten worden met één SeTracker app), maar ik werd met veel geduld door het hele proces geleid. Prima service dus.

Toppers!

NHK jullie verdienen een dikke pluim! Super geholpen door Bas en luuk! Klantenservice laat niets te wensen over! Kunnen veel online bedrijven een voorbeeld aan nemen! TOP!

Geeft veilig gevoel

Na wat beginnersfouten begint het te wennen. Ik moet de handelingen eigen maken om optimaal gebruik te maken van de smartwatch. Komt helemaal goed.

Goeie service

Ik had nog wat instellingsvragen. Via what's app een belafspraak gemaakt, waarna Luuk mij alles duidelijk heeft uitgelegd. Goeie service dus, en het is een mooi en functioneel horloge voor mijn vader van 83. Blij mee.

Ik ben niet tevreden over de horloge en de klandizie

Ik heb al paar keer gebeld elke keer krijg ik te horen helaas zijn wij er niet. En paar berichtjes hestuurd maar geen antwoord helsas ban daar die weinig sterren

Werk snel en goed

Geprodeerd

zeer tevreden over de snelheid waarmee ik geholpen werd om mijn vraag op te lossen

Werkt goed en snelle service

Keuze uit lengte bandje is aanbeveling.

Moeilijke handleiding

Lastig voor mijn oude moeder om het te begrijpen en erg groot en dik om haar pols.

perfect

na instaleren werkt prima even uitvogelen alleen gaat alarm ook wel eens zelf af, ook als je er niet aanzit, dat is vervelend, buiten dat even uitvogelen,en kyken welk abonnement je moet nemen hiervoor,ben er nog mee bezig,voor me moeder van 89,

Toppertje

Ik kocht het horloge voor mijn schoonzus. De basisfunctie, bellen wanneer je valt werkt super.

met veel moeite

Met veel moeite hebben we onze noodhulpknop - horloge ingesteld. Een hele klus voor lieden die niet erg digitaal zijn ingesteld... Maar zelfs op zaterdag stond Luuk ons bij! Hulde, Luuk!! Zonder jou was het niet gelukt!

Uitstekende service

Snelle levering. Uitstekend product. Contact met.serviceeafdeling was zeer positief.

Voor zover werkt het uitstekend, hoop dat het niet hoeft worden gebruikt

Ik heb het doorgegeven aan hulpverleners om te kijken of het iets voor hun is en ze waren enthousiast

Geweldig product en geweldige service

Heb onlangs het horloge voor mijn moeder gekocht. Ze heeft het trouw iedere dag om " het lijkt wel n smart wacht" zegt ze Het horloge draagt mij moeder enkel en alleen om in nood op De Knop te drukken. In hebt begin en zo af en toe nog steeds had vragen nav de Se Tracker app..... Werkelijk wat een Geweldige Service!!! Via de app krijg ik iedere keer weer super snel n antwoord op al mijn vragen( soms zelfs echt simpele vragen) Dus ik ziu iedeteen dit product en deze firma AANRADEN!!!

Top service!

Service bij Noodhulpknop is uitstekend!

Snel verzonden!

Noodhulpknop heeft de order snel verzonden. Kwalitatief prettig product, mijn oma is er blij mee.

Leliestraat 19

6101 LR Echt

Over Noodhulpknop

Kwalitatieve personenalarmering gebruiksklaar en verzekerd verzonden. met 24 maanden VIP Garantie.