Ik heb een infrarood paneel met afbeelding van 1000 watt. Aanvankelijk deed het paneel niet goed, maar dat is prima opgelost door het bedrijf (Wouter), goede service. Helemaal tevreden. Aan te raden!

Goed communicatie

Prettig zaken doen, en komt de afspraken na.

Helemaal top

En toch geen 5 sterren. Geen beschrijving en klantenservice in het Nederlands

Schitterende eigen afbeelding op infraroodpaneel, die de keuken gelijk warmte geeft

Mooi afgewerkt en werkt prima met plug-in thermostaat stekker

Prima afhandeling

Er was een klein probleem maar is prima opgelost. Ik ben erg tevreden over Cozy Cool Zelf ak 2 platen besteld en minn dochyer ook

Paneel met eigen afbeelding besteld en voldoet aan alle verwachtingen. Levering was ook bijzonder snel. Tot nu zeer tervreden met de aankoop.

Goede kwaliteit, Prima service

Snel en goed verpakt geleverd en zeer hulpvaardig bij eventuele vragen.

Mooie infraroodplaat met een afbeelding die voldoet aan de verwachtingen

De infraroodplaat werkt perfect en ook de erbij gekochte thermostaat werkt goed en is eenvoudig te bedienen. De plaat is makkelijk op te hangen door de bijgeleverde papieren mal voor de boorgaten in de muur. Het enige wat jammer is, is dat het display van de thermostaat niet oplicht zodat de gegevens op het display moeilijk te lezen zijn. We doen dat nu met een zaklamp.

Geweldig product

Met een zelf aangeleverde foto mooi paneel gekocht.

Snelle reactie en goed overleg om samen tot een mooi product te komen

Grote keuze perfecte service

Dit is mijn tweede infraroodpaneel wat ik kocht bij CozyCool en dat is me weer goed bevallen een aanrader. Groot assortiment, snelle levering vanuit Duitsland.

Is wel snel met het verzoek om een review

Kan geen score geven. Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen. Nu al 3 dagen na de geplande levering.

geen idee

Krijg de vraag of ik tevreden ben maar heb nog niets ontvangen dus deze mail is niet te beantwoorden. Track and trace werken niet dus ook geen idee wanneer ik wat kan verwachten.

Bestelling niet volgens afspraak termijn geleverd

Deze beoordelingsvraag is al 3 dagen binnen. Na meerdere malen contact en mail nog geen enkele bevestiging of mijn warmtepaneel zal worden opgestuurd. Inmiddels dag 7 van het werkdagen termijn van 5 werkdagen.

Prima product

Het infraroodpaneel met afbeelding is goed geleverd en werkt perfect. Er was een probleem met de verzending en dat is prima opgelost.

Prima site,telefonisch klantvriendelijk,goed advies.Alleen via gls verzending ging niet helemaal goed de 1ste keer,was moet duidelijk wanneer en hoelaat ze zouden bezorgen via hun site,stonden voor dichte deur de 1ste keer,2de keer was wel oke

Goed geholpen

Ben erg blij dat jullie reageren waarom ik die beoordeling gaf

goede afhandeling van order, snelle levering

Alleen jammer dat panelen op een pallet afgeleverd worden en dat je zelf de pallet mag opruimen.

Prima geholpen, goed uitgelegd! Verzending prima op tijd!

Goede prijsstelling en een uitstekende service

De eigenaar van CozyCool is heel klantvriendelijk en bereid om voor elk probleem een oplossing te vinden. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Zoals afgesproken

Het product voldoet aan mijn verwachtingen. Alles functioneerd alleen nu afwachten of de energierekening nu naar beneden gaat.

Zeer mooi Echt een aanrader

Contact met cozycool

We zijn zeer tevreden met het paneel. We wilden de tijdschakelaar retouren . Daar hebben we contact voor gezocht. Dat is gelukt en goede passende oplossing gekregen. Zou het iedereen zo aan kunnen raden om hier iets kopen. Mvg Gert

Supermooi paneel

Goede kwaliteit en klantcontact. Levering volgens afspraak en geeft lekker veel warmte af. Daarnaast is het een eyecatcher in de keuken.

Snelle levering, goeie site

Informatie op website duidelijk.

Betsy van Goorstraat 34

6702 DC Wageningen

Over CozyCool

CozyCool heeft een groot assortiment infraroodpanelen, terrasverwarmers, doe-het-zelf zonnepanelen sets en SmartLife accessoires. Vooral onze infraroodpanelen met afbeelding en zonnepanelen sets zijn populair. Neem een kijkje op onze website, u bent van harte welkom bij CozyCool!