Ik heb een infrarood paneel met afbeelding van 1000 watt. Aanvankelijk deed het paneel niet goed, maar dat is prima opgelost door het bedrijf (Wouter), goede service. Helemaal tevreden. Aan te raden!
Beste Frank, Bedankt voor uw review en feedback! De infraroodpanelen komen met een wit snoer omdat de meeste muren van huizen wit zijn. U kunt een kabelgootje gebruiken om het snoer netjes weg te werken in elke gewenste kleur. De warmte van een 1000 Watt infraroodpaneel voel je nog op 3,5 meter afstand mits de omgevingstemperatuur niet te laag is. Onze panelen zetten elektriciteit met 98% om in warmte. Wat betreft de e-mails, daar hebben we nu een aparte inbox voor gemaakt zodat we geen berichten meer missen in de drukke periodes. Met een vriendelijke groet, Wouter CozyCool
Originele beoordeling
Ik heb een infrarood paneel met afbeelding van 1000 watt. Echter wordt het paneel amper warm, als ik mijn hand er voor hou voel je iets warmte maar niet veel. Dus het doet niet wat het beloofd. Afbeelding is mooi, zwarte rand ook, maar witte snoer niet. Het bedrijf reageert niet op mail!
Prettig zaken doen, en komt de afspraken na.
En toch geen 5 sterren. Geen beschrijving en klantenservice in het Nederlands
Mooi afgewerkt en werkt prima met plug-in thermostaat stekker
Er was een klein probleem maar is prima opgelost. Ik ben erg tevreden over Cozy Cool Zelf ak 2 platen besteld en minn dochyer ook
Beste Els, We hebben de track and trace gecontroleerd en deze klopt. Uw paneel word vandaag bezorgd. Met vriendelijke groet, Wouter CozyCool
Originele beoordeling
Plaat is kapot geleverd Afgesproken omruilen voor een nieuwe Nu 1 1/2 week geleden Krijg track en trace van kapotte plaat
Paneel met eigen afbeelding besteld en voldoet aan alle verwachtingen. Levering was ook bijzonder snel. Tot nu zeer tervreden met de aankoop.
Snel en goed verpakt geleverd en zeer hulpvaardig bij eventuele vragen.
De infraroodplaat werkt perfect en ook de erbij gekochte thermostaat werkt goed en is eenvoudig te bedienen. De plaat is makkelijk op te hangen door de bijgeleverde papieren mal voor de boorgaten in de muur. Het enige wat jammer is, is dat het display van de thermostaat niet oplicht zodat de gegevens op het display moeilijk te lezen zijn. We doen dat nu met een zaklamp.
Met een zelf aangeleverde foto mooi paneel gekocht.
Snelle reactie en goed overleg om samen tot een mooi product te komen
Dit is mijn tweede infraroodpaneel wat ik kocht bij CozyCool en dat is me weer goed bevallen een aanrader. Groot assortiment, snelle levering vanuit Duitsland.
Kan geen score geven. Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen. Nu al 3 dagen na de geplande levering.
Beste Peter, Ik zie dat uw bestelling vandaag is bezorgd. Het heeft door drukte bij de leverancier iets langer geduurd dan normaal. De panelen worden op bestelling geproduceerd. Met vriendelijke groet, CozyCool Wouter
Krijg de vraag of ik tevreden ben maar heb nog niets ontvangen dus deze mail is niet te beantwoorden. Track and trace werken niet dus ook geen idee wanneer ik wat kan verwachten.
Beste Erick, De uitnodiging is sneller gekomen dan het infraroodpaneel, dat hebben we inmiddels aangepast. Het is druk bij de leverancier waardoor het langer duurt voordat uw bestelling zichtbaar wordt in de track and trace. Bedankt voor uw begrip en geduld. Met vriendelijke groet, CozyCool Wouter
Deze beoordelingsvraag is al 3 dagen binnen. Na meerdere malen contact en mail nog geen enkele bevestiging of mijn warmtepaneel zal worden opgestuurd. Inmiddels dag 7 van het werkdagen termijn van 5 werkdagen.
Beste Marja, De panelen met afbeelding worden op bestelling gemaakt. Omdat het nu drukker is bij de leverancier is de levertijd enkele dagen langer dan normaal. Ik heb uw track and trace gecheckt en uw bestelling is vandaag verzonden. Bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, CozyCool Wouter
Originele beoordeling
Deze beoordelingsvraag is al 3 dagen binnen. Na meerdere malen contact en mail nog geen enkele bevestiging of mijn warmtepaneel zal worden opgestuurd. Inmiddels dag 7 van het werkdagen termijn van max. 5 dagen. Momenteel nog niet zeker of het paneel wat wel betaald is nog zal worden opgestuurd.
Het infraroodpaneel met afbeelding is goed geleverd en werkt perfect. Er was een probleem met de verzending en dat is prima opgelost.
Prima site,telefonisch klantvriendelijk,goed advies.Alleen via gls verzending ging niet helemaal goed de 1ste keer,was moet duidelijk wanneer en hoelaat ze zouden bezorgen via hun site,stonden voor dichte deur de 1ste keer,2de keer was wel oke
Ben erg blij dat jullie reageren waarom ik die beoordeling gaf
Beste Anneke, Het pakket is 23 september bezorgd. Kan het zijn dat het bij de buren is bezorgd? -U heeft niet op 8 maar op 18 september besteld. -De track and trace van GLS is niet in het Chinees maar Duits. -GLS heeft ook een Nederlandse website. Ik kan u telefonisch niet bereiken belt u ons even? U kunt ons altijd bereiken als er iets is. Met een vriendelijke groet, Wouter CozyCool
Originele beoordeling
Heb op 8 sept product besteld nog steeds niet binnen . En de tracking is in engels of chinees.
Alleen jammer dat panelen op een pallet afgeleverd worden en dat je zelf de pallet mag opruimen.
Prima geholpen, goed uitgelegd! Verzending prima op tijd!
De eigenaar van CozyCool is heel klantvriendelijk en bereid om voor elk probleem een oplossing te vinden. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Het product voldoet aan mijn verwachtingen. Alles functioneerd alleen nu afwachten of de energierekening nu naar beneden gaat.
Zeer mooi Echt een aanrader
We zijn zeer tevreden met het paneel. We wilden de tijdschakelaar retouren . Daar hebben we contact voor gezocht. Dat is gelukt en goede passende oplossing gekregen. Zou het iedereen zo aan kunnen raden om hier iets kopen. Mvg Gert
Originele beoordeling
Ik vind het bijzonder slecht dat er na weken een keer gereageerd wordt op een mail met de vraag om wat terug te sturen. We kregen alleen de vraag of we het al terug hadden gestuurd. Hier heb ik antwoord opgegeven dat het nog niet het geval was. Tot op heden niets meer gehoord. Vind dat echt zo slecht. Als je wat koop is het zo geregeld maar de service achteraf als er iets niet naar je zin is krijg je heel moeilijk contact.
Goede kwaliteit en klantcontact. Levering volgens afspraak en geeft lekker veel warmte af. Daarnaast is het een eyecatcher in de keuken.
Informatie op website duidelijk.
Betsy van Goorstraat 34
6702 DC Wageningen
CozyCool heeft een groot assortiment infraroodpanelen, terrasverwarmers, doe-het-zelf zonnepanelen sets en SmartLife accessoires. Vooral onze infraroodpanelen met afbeelding en zonnepanelen sets zijn populair. Neem een kijkje op onze website, u bent van harte welkom bij CozyCool!