Score: 08

Snelle levering en goed contact.

Score: 08

Goeie service alleen een beetje onduidelijk wanneer er geleverd zou worden op de dag zelf goede bereikbaarheid bij klachten of informatie

Goede communicatie mooi product

Score: 10

snel bezorgd en goed contact

Mooi product goede communicatie

Score: 10

Deskundig, supersnel en goede service.

Deskundig advies en snelle levering. Aanrader!

Complete set van 10 panelen besteld en zelf aangelegd. Heel tevreden. Materialen netjes en gratis thuisbezorgd. In één keer goed. Duidelijke handleiding. Montage 10 uur (alleen) plus 4 uur (2 personen). App is lastig maar wel te doen. Alles functioneert goed en opbrengst is boven verwachting. Heel tevreden over CozyCool!

GEDULD IS EEN SCHONE ZAAK

Score: 10

Snelle levering en goed advies. Bij vragen reageren ze geweldig snel en duidelijk. Plug en play zonnepanelen gekocht die top functioneren.

Goede online winkel.

Goede communicatie en snelle levering.

HET IS ZOALS HET IS

IK HEB HET INFRAROODPANEEL NOG NIET AAN DE PRAAT.DE THERMOSTAAT INSTELLEN VIND IK BEST MOEILIJK ALS JE DAAR NIET ZOVEEL VERSTAND VAN HEBT.WAS ER MAAR EEN EENVOUDIGE DIT GAAT BOVEN MIJN PET.DE VROUW VIND HET HELEMAAL MOEILIJK.IK HEB NU DE B710 ENBT003 FC KNUDDE

Top product en fijne service

Snel verzonden en veilig aangekomen. Bij een vraag snelle reactie.

Score: 10

Snelle levering en vakkundig advies!

Ze belde netjes om de levering controleren. Achteraf miste ik iets maar werd razend snel opgelost! Super service en aardige mensen.

Score: 10

Goed geholpen, prima service een aanrader

Zeer tevreden over dit bedrijf

Levert prima materiaal voor een goede prijs

Alles netjes in 1x geleverd

Na diverse bedrijven benaderd te hebben toch bij Cozy Cool terecht gekomen. De meeste bedrijven reageren niet op de mail, maar Cozy Cool heeft ons gelijk telefonisch benaderd na ontvangst van onze bestelling en betaling.

Score: 08

Goed spul zending helaas incompleet vervolgens netjes opgelost

Score: 10

Great support, it was an easy job with these guys!

Komt afspraken na

Heb 4 sets zonnepanelen besteld, iets afwijkend van het voorbeeld zoals je bestellen kon, heb met Wouter gesproken en die heeft dat prima aangepast. Bij aflevering bleek 1 zonnepaneel kapot te zijn, maar binnen 1 week had ik een nieuwe in huis, prima geregeld dus. De onderstellen waren niet voorradig en zijn 14 dagen later nageleverd , kan gebeuren als iedereen in het voorjaar gaat bestellen. Alles bij elkaar, ben ik heel tevreden

Betsy van Goorstraat 34

6702 DC Wageningen

Over CozyCool

CozyCool heeft een groot assortiment infraroodpanelen, terrasverwarmers, doe-het-zelf zonnepanelen sets en SmartLife accessoires. Vooral onze infraroodpanelen met afbeelding en zonnepanelen sets zijn populair. Neem een kijkje op onze website, u bent van harte welkom bij CozyCool!