Score: 10

Wij hadden een infrarood verwarming bestelt en die was stuk , contact op genomen en was geen probleem we konden de verwarming terug sturen en kregen netjes een nieuwe opgestuurd. Prima service je wordt er heel netjes behandeld daarom 5 sterren. Zou zeker aanbevelen.

Score: 10

bestelling in goede orde ontvangen

Mooie produkten

Score: 10

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Score: 08

Jammer dat er een wit snoer aan zit maar verder super tevreden

Score: 10

Foutje in de bestelling maar snel opgelost

Score: 08

Juist en goed op de hoogte gehouden van en wanneer bezorger kwam. Mooie prijs van de duursamen of grid zonnepanelen.

Snelle levering, goede ondersteuning

Score: 10

Goede communicatie, snelle levering, snelle en goede afhandeling van klachten.

Schilderij is verkleurd !

Paneel is al.verkleurd na enkele keren dat het gebruikt is !

Score: 10

Vriendelijke man belde ons voor levering en de dag na levering of alles geleverd was en goed was gegaan. Alleen de WiFi set is er nog niet maar de panelen werken. Snelle levering

Binnen 5 dagen het paneel in huis , werkt perfect

Score: 08

Mooi Paneel, helaas niet de juiste sterkte gekozen, werk wel goed. Paneel (600W) moet in ons gebal zeker zo'n 20m2 verwarmen maar dan moet het buiten blijkbaar niet vriezen. Dicht bij het paneel voel je echt de straling wel maar bij 1,5 meter er vanaf is het helaas minder merkbaar. Zoiets is natuurlijk alleen maar te ervaren als je met een dergelijk paneel ervaring heb opgedaan. We zullen er op letten bij een volgende aanschaf.

Is een 10 waard

Mijn bestelling had schade en heb contact opgenomen met CozyCool ik kon het product terugsturen en nog voor het terug was bij CozyCool , ik had het donderdag verstuurd en vrijdag had ik al een nieuwe gekregen . Dus prima service top !!! En de verzendkosten van het terugsturen worden netjes vergoed.

Snelle en correcte aflevering

Snelle levering en goede service

Paneel besteld welke snel geleverd werd. Ophangbeugels ontbraken en na telefonisch contact werde de beugels de volgende dag geleverd!

Super snel geleverd

De bestelde spullen zijn de andere dag geleverd

Uitstekende service

Netjes gebeld wanneer ik de bestelling kon ontvangen, goede service

Fijn dat er meegedacht wordt

Mooi paneel en goed advies over thermostaat

Betsy van Goorstraat 34

6702 DC Wageningen

Over CozyCool

CozyCool heeft een groot assortiment infraroodpanelen, terrasverwarmers, doe-het-zelf zonnepanelen sets en SmartLife accessoires. Vooral onze infraroodpanelen met afbeelding en zonnepanelen sets zijn populair. Neem een kijkje op onze website, u bent van harte welkom bij CozyCool!