Belangrijke partner maar kunnen met elkaar nog veel beter presteren!

Inmiddels enkele jaren logistieke partner van Farm Dairy. Met elkaar mooie dingen weten te realiseren maar zijn nog aantal zaken met elkaar te verbeteren zodat onze klanten een nog beter serviceniveau zullen ervaren.

• Hoe tevreden bent u over het nakomen van zowel de laad- als lostijden door Farm Trans?

Mooie partner

Ze willen zeker groeien en verbeteren maar is soms nog met veel vallen en opstaan. Communicatie/administratie verloopt soms moeizaam en naast elkaar/dubbel. Hiervoor zijn actiepunten genomen.

prima werk

goed medewerkers

• Hoe tevreden bent u over de prijs- kwaliteitverhouding van Farm Trans?
  • Hoe tevreden bent u over de interactie met onze chauffeurs? N.v.t.

Goede communicatie, vriendelijk personeel, vlot verloop.

Wij hebben een prettige samenwerking met Farmtrans, meestal verloopt alles soepel, maar aangezien het toch om transport gaat kan het soms gebeuren dat er zich onverwacht problemen voor doen. Ook die worden dan keurig netjes opgelost. Erg vriendelijk en meedenkend personeel. Kortom zeer tevreden.

!

!

• Hoe tevreden bent u over de prijs- kwaliteitverhouding van Farm Trans?
  • In hoeverre bent u tevreden over de informatie die wordt verstrekt over uw transport? N.v.t.
  • Hoe tevreden bent u over de interactie met onze chauffeurs? N.v.t.

Mark S Clarkelaan 17

4761 RK Zevenbergen

Over Farm Trans

Farm Trans is een logistieke dienstverlener met eigen vestigingen, personeel en materieel in Nederland, België, Duitsland, het Verengigd Koninkrijk en Polen. Wij bieden slimme, efficiënte en duurzame transportdiensten voor droge bulkgoederen en kwetsbare voedingsmiddelen door heel Europa.