Leuke pakketjes

Klantvriendelijk

We worden altijd met een warm welkom ontvangen als we naar de kerstshowroom komen. Er wordt meegedacht.

goed geregeld weer

goed geregeld weer

Vriendelijk, meedenkend en servicegericht

Vriendelijk, meedenkend en servicegericht

Snelle levering en meedenken

Een lastminute verzoek, er werd snel meegedacht en snel en keurig geleverd. Prima ervaring dus!

Ruime keuze, snelle communicatie en levering

Al meerdere gadgets bij Sandersgifts besteld, ook bij de Kerstshowroom geweest, erg veel keuze en we werden goed geholpen. Natuurlijk geslaagd voor een mooi Kerstpakket! Kortom, wij komen terug.

Fijn bedrijf, komen hun afspraken na en lossen altijd alles op. Erg tevreden!

Prettige samenwerking, flexibel en komen afspraken na. Altijd fijn contact en goede prijzen.

Super leuke pakketjes!

Veel keuze om je eigen pakket samen te stellen! Komt al ingepakt aan. Fijn service en overleg. Aanrader.

samen werken

leuk en georganiseerd bedrijf ik ben hier blij mee

kunnen snel leveren.

geweldige service

wij hadden een offerte opgevraagd voor thermosbekers. De offerte was snel binnen, zelfs met voorbeeld. De bestelling was ook netjes op tijd voor ons event bezorgd. super klasse gedaan mensen!

Een flexibel bedrijf met meedenkers

Vlot contact, klantvriendelijk en er wordt meegedacht.

Vlekkeloos

Fijne communicatie!

Perfect, snel en een dikke vijf sterren!

Uitstekende service, snel schakelen, denken graag met je mee en leveren simpelweg de leukste goodies!

Super pakket, super service

Goed geregeld!

Van A (ontwerp) tot Z (aflevering) goed geregeld!

Snelle service en mooi pakket!

Voor het personeel hebben we paas-pakketten bij Sandersgifts. Dat ware super leuke pakketten en het was ook snel geregeld. We kregen het de volgende dag op het bedrijf bezorgd!

Sandersgifts gaf goed advies en leverde wat er wat beloofd

Vooraf kwam Arjen met een leuke suggestie, welke wij vervolgens verder hebben uitgewerkt. Op basis van ons idee, gaf Sandersgifts ons goed advies over de mogelijkheden en schepte duidelijke verwachtingen. We zijn blij met het eindproduct!

fijne samenwerking

Het was een prettige eerste ervaring en kennismaking met Sanders Gifts. Er wordt meegedacht en snel gereageerd. De samenwerking met Arjen en Machteld heb ik als positief ervaren. Een aanrader dus!

snel geregeld en mooie producten!

Mooie showroom, veel mogelijkheden en prima service.

Fijn dat sandersgifts alles op maat kon leveren.

Opvallend goede service

Ik heb voor 70 mensen een door mij zelf samengesteld cadeau besteld bij Sandersgifts. Het contact, zowel via de chat op de site als telefonisch, was vriendelijk, persoonlijk, meedenkend, spontaan. En het cadeau kwam, precies zoals ik het besteld, op tijd bij iedereen in de brievenbus. Aanrader om hier iets te bestellen.

Leveren mooie spullen, communiceren duidelijk en goed afspraken mee te maken."

Leveren mooie spullen, communiceren duidelijk en goed afspraken mee te maken."

Resultaat: Kwaliteit & verbazing bij mijn klanten, voor een eerlijke prijs

Uitstekende zakjes om van allerlei producten in te verwerken. Klanten reageren enthousiast. Kwaliteit ruim in orde voor een zachte prijs. Zeer tevreden!

Standaardruiter 2

3905 PW Veendendaal