Geweldige service!

Geweldige service! zeker aan te raden

Leuk pakket en super snelle service

Wij hadden op de korte termijn nog een leuk pakket nodig voor onze medewerkers, dit werd meteen goed opgepakt en er werd snel gehandeld

We hebben een heel geslaagd paaspakket ontvangen voor onze collega's.

Zowel de aanvraag als contactmomenten waren heel goed. Levering is prima verlopen en de paasattentie is als zeer leuk ontvangen.

Helemaal goed!

Leuke pakketten, goede service en leuk contact met Sandergifts. Onze medewerkers zijn altijd erg enthousiast als ze een presentje van jullie ontvangen.

geslaagde paasattentie

Na wat kleine foutjes die jullie goed opgelost hebben, hebben wij iedereen kunnen voorzien van een leuke paasattentie

Fijne levering

Alles netjes op tijd geleverd.

Goede en snelle service

Wij hebben oranje hoedjes besteld voor Koningsdag. De jongens van Sanders Gifts denken goed mee, komen hun woorden na en leveren snel. Top!

Goede service en snelle levering alles volgens afspraak en ziet er echt fantastisch uit, ons personeel is er echt heel erg blij mee!

Helemaal top!

Goed geholpen, goed op de hoogte gehouden!

Wij hebben Kerst producten afgenomen om zelf voor onze medewerkers persoonlijke pakketten te maken. Ze dachten met ons mee en eigenlijk was er heel veel mogelijk. Ondanks dat wij een klein bedrijf zijn. We waren daar erg blij mee.

Prettige communicatie

Prettige communicatie en snelle levering!

Fijn geholpen het voelde alsof ik al jaren klant was

prettig vriendelijk Kom absoluut terug

Goede communicatie en snelle service

Goede communicatie en snelle service en voor een scherpe prijs!

Fijne samenwerking!

Fijn persoonlijk contact, duidelijke afspraken, scherpe prijzen en kwalitatief goede leveringen.

Super contact en snelle levering

Machteld van SandersGifts is zeer vriendelijk en belt gelijk als er iets niet helemaal loopt zoals gewenst of dergelijke. Ook adviseert en helpt zij goed met het ontwerpen en uitwisselen van ideeën. Ze staan echt voor de klanten klaar. Top ervaring! Complimenten voor de service

Goede service, snelle lebering en goed contact.

Regelmatig contact, wordt goed op de hoogte gehouden van bestellingen.

super goede en fijne service !

echt super alles wat je wil is daar verkrijgbaar ! iedereen aan te raden . top service ! snelle levering waarneer je maar wil . wil niks anders meer

Aanrader, team denkt mee en levert maatwerk!

Ondertussen al meerdere malen bestellingen geplaatst bij Sandersgifts. Altijd contact met één medewerker die snel reageert. Er wordt geluisterd naar onze wensen, geen idee is te gek en we krijgen altijd passend advies. Fijne partij!

Goed advies en snelle service.

We hebben leuke mutsen besteld met eigen logo. Dit was na een korte brainstormsessie bedacht op advies van Sanders Gifts. Erg leuk en uniek relatiegeschenk. Was snel en simpel geregeld.

Uitstekende service en klantgericht

Super bedrijf. Ze dachten goed mee met mijn wensen en komen zelf met goede ideeën en voorbeelden. En snel geleverd, daar hou ik van.

Persoonlijke aandacht en advies, snelle en prettige communicatie

Wij bestelden onze eindejaarsgeschenken bij Sanders. De samenwerking met Machteld verliep uiterst plezierig en vlot. Zij gaf goed advies en regelde dingen goed en snel. Ook de levering verliep goed en snel. Onze vrijwilligers waren erg blij met het geschenk! Dus wij bevelen Sanders Gifts van harte aan!

Persoonlijk en gezellig

Goed advies, en orginele producten

Heel flexibel met lastminute wijzigen en goede kwaliteit

Heel flexibel met lastminute wijzigen en goede kwaliteit kerstpakket

heel klantgericht! denken goed mee!

meerdere bestellingen gedaan o.a. een zomer en paaspakket. ze zijn altijd bereikbaar kennen de klant en altijd vrolijk. zeker de moeite waard voor diegene die nog een goed bedrijf zoeken!

Standaardruiter 2

3905 PW Veendendaal