ZEER slechte kwaliteit

Spijtig genoeg moet hier minimaal 1 ster gegeven worden. 2 stoelen besteld, bij openen doos bleek er 1 gewoon in 2 gescheurd, frames waren krom opnieuw 2 stoelen geleverd, eenzelfde verhaal kwaliteit is 0,0 dan wens ik mij te behouden op het retourrecht ze vragen zelf om de frames te plooien ik betaal hier iemand voor, doch 0 vergoeding. 2 stoelen betaald weggedaan naar recyclagepark, 2 andere very low quality stoelen die beschadigd zijn overgehouden aan dit avontuur die ik 9/10 binnen het jaar ook naar recyclagepark zal doen, ze slijten van ernaar te kijken. NIET kopen, zeer zeer zeer slechte kwaliteit welke ze aanbieden!

Top bedrijf

Zeer blij met dit bedrijf. We hebben 2 keer besteld. Snel en goed verpakt geleverd. En de artikelen waren van zeer goede kwaliteit. En dat voor een toch wel lage prijs. We zullen zeker meer bestellen in de toekomst.

Slechte ervaring!!

Slechte ervaring!!! 1 ster is nog teveel! Een hoekbank besteld, die je vervolgens zelf moet monteren. Krijg je schuifelementen erbij, geen beschrijving en dan vind een medewerker dat het stond vermeld op de website!? Het stond helemaal niet duidelijk aangegeven. En totaal geen oplossing aanbieden, leuke webshop maar niet heus. NOOIT MEER!

Goede communicatie

Stylevolle tafel, snelle levering

Super mooie ovale mango houten tafel. Mooie kleur en goede kwaliteit. Nette levering zoals afgesproken, vriendelijke bezorgers. Heel tevreden.

Top kwaliteit en snel en goed ingepakt geleverd

Snelle levering ,kast met de chauffeur op zijn plek gezet gelijk.goed ingepakt ,dus uitgepakt en doorgeschoven naar de muur TOPPIE, Wat een mooie kast voor dat geld ! We zijn er echt heel blij mee ,bedankt AQ Living .

Tafel besteld binnen 2 dagen geleverd was te klein(zelf besteld hoor) Nieuwe tafel van 2m40 geleverd en de tafel van 2m gelijk weer meegenomen. Vriendelijk personeel aan de telefoon en snel antwoord via de mail. Mijn volgende aankoop gaat hier weer zijn.

Uitstekende service.

Ik heb vier eetkamerstoelen besteld, die werden de volgende dag al bezorgd. Helaas was er één beschadigd en dus heb ik met de klantenservice gemaild en er is meteen een nieuwe zitting verstuurd. Prima service.

Snelle levering, super mooie stoelen. Zitten heerlijk!

service

goede prijs kwaliteits verhouding en een goede service,

Goede service en snelle levering!

Heel fijn geholpen door klantenservice

Super mooie tafel

Snel geleverd Makkelijk in elkaar te zetten Mooie tafel

Uitstekend.

Goed. Snel. Netjes. Duidelijk uitleg

Een prachtige tafel en goede levering.

Het is een prachtige tafel voor een zeer goede prijs. Wij zijn er blij mee.

Snelle levering en erg blij met onze nieuwe eettafel. Prijs kwaliteit verhouding is top!

Uitstekend Prima service en artikelen

Stijlvol en snelle levering

Top customer support

Customer support van AQ-Living is uistekend. Tijdens een periode van veel vragen en mailtjes die heen en weer zijn gestuurd hebben ze altijd begrip getoond. Verder zijn ze snel en respectvol!

Top bedrijf

Snelle levering goede prijs!!

Snelle levering, mooie salontafel

Twijfelde over de bewerking van het blad, kreeg snel en duidelijk antwoord van de klantenservice. Blad is niet druk met een bruine Streep wat precies past bij de kleur van mijn bank. Super mooie tafel wat ik zelf snel kon monteren. Ben er heel blij mee. Top!

Goed bedrijf

Ik heb er mooie dingen besteld , maar ook mindere voor ons in gebruik maar we mochten ze gewoon retour zenden , en alles is netjes afgehandeld

Keurige bezorging netjes en heel goed verpakt . En op afgesproken tijd.

Beste service ooit

Prachtige eethoek en lounge bank gekocht, vandaag besteld en inderdaad morgen geleverd (geen maanden op je spullen wachten). Helaas zat de achterkant van de leuning niet in de doos dus gebeld en wederom de volgende dag nageleverd! De spullen zijn prachtig en de service… daar kunnen andere bedrijven nog een puntje aan zuigen, hartelijk dank voor de goede zorgen!

Zeer goed snel geleverd

Wisent 7

5236 PX s-Hertogenbosch

(0)88-22 66 300

Over AQ Living

AQ-Living.com biedt een ruim assortiment aan huis- en tuinartikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming. AQ-living.com biedt op alle artikelen op deze website standaard een betaalbare prijs voor goede kwaliteit meubelen, ook als dit betekent dat wij er soms niet op kunnen verdienen.