Het is een fijn gevoel als de mooie producten van Summum mooi verpakt binnen komen. Kadootje om uit te pakken. Heerlijk gevoel en fijn gevoel, erg tevreden. .
Prachtige blouse, snel geleverd
Mooie collectie. Snelle levering.
Fijn merk
Leuke items, eigen stijl, goed te combineren
Fijne, goede service en advies.
Mooie kleding waarin ik blij van wordt! Heerlijk om te dragen en deze stijl past bij mij.
Buiten bovenstaande heel goed ..
Goede levering, mooi ingepakt. En top kwaliteit. Ik hou ervan
Mooie kleding, ruimvallend. Moest helaas iets retourneren, binnen enkele dagen geld retour ontvangen.
Goede kwaliteit van kleding , snel leverbaar en makkelijke site.
Goed advies om een reeds gekocht item met een nieuw item te combineren. Superblij mee! Thx
Altijd plezierige hulp, met eerlijke feedback, goede persoonlijke tips, kleding die stijlvol en op een chique manier sportief is.
Als je wat besteld bij Summum. Dan is de levertijd snel. En de kleding is van goede kwaliteit. Ik draag alleen maar Summum.
Mooie website met duidelijke foto's, het bestellen gaat soepel en de broek is echt mooi!
Duidelijke webshop, goede beschrijving van de producten.
Zeer tevreden over de aankoop.
Kwaliteit in mooie tinten. Net wat anders
Beautiful styles, always something special, litlle bit overpriced but for something you won't get anywhere else, it is probably OK. Would like to buy much more of your clothes but have to keep my budget
Leuke hippe mode. Goede kwaliteit en pasvorm ik wordt er helemaal blij van.
Prachtige trui met top besteld en na 1 dag ontvangen. Feestje om uit te pakken. En de trui zit perfect en draagt heerlijk. Ben groot fan van Summum!
Komt mijn pakket van Summum binnen, is het altijd goed. Kwaliteit goed, word er erg blij van.
Zie bovenstaande, kort maar krachtig.
Onlangs een hele mooi lederlook rok aangeschaft. Alsof ie voor mij is gemaakt, zo mooi! Heel blij met deze aankoop!
website overzichtelijk, snel binnen, kleding helemaal naar wens
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam