Super goed en snelle service!

Verrassende collectie

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Super mooie jurk

Supermooie jurk die mooi valt. Zou wel verwachten dat de jurk voor die prijs gevoerd zou zijn

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Eindelijk kleren voor echt vrouwen!

kleding met stijl, kwaliteit en individualiteit die past! mijn go-to-merk voor smart en casual kleding. Luv it!!

Altijd vernieuwend

Leuke collecties net even anders, ik hou ervan!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Lekker comfortabel kleding en dan nog eens een tikkie anders dan de andere merken!

Leuke modieuze kleding! Mooie kwaliteit en lekker draag comfort

Prachtige kleding snelle levering

Werkt heel gemakkelijk en maatvoering vind ik ook altijd kloppen. Dat maakt dat ik online bestellen prima kan doen.

Geweldig service

Grote collectie en ook de brandstores zijn altijd bereid kleding op te sturen omdat er in de buurt van Arnhem geenbrandstore is.

Fijn!

Fijn en snelle levering door Summum. Levering via GLS is iets minder fijn, duurt altijd lang en tijdsperiode wijzigen vaak op het laatste moment.

Super goede vrouwelijke fit

Kan super leuke combinatie maken Stoer, vrouwlijk, en gezellige kleding

Fijne shop ervaring

In de winkel in Amsterdam heel leuk advies grekegen. Prachtige nieuwe collectie.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Op en top kwaliteit!

Mooie stoffen, hele fijne pasvorm, mooi Nederlands merk en heel stijlvol. Voor veel verschillende gelegenheden aan te kleden.

Altijd in 1x goed!

Kleur, stijl en maat altijd passend!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super snelle levering een mooie broek

Mooie broek zit heerlijk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is 1 van mijn favoriete merken . Snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding en uitstekende service!

Ik ben dol op Summum, met een maatje meer (maat 46) slaag ik bij summum altijd! Mooie en elegante kleding, fijne stoffen en prima kwaliteit. Ik vind het echt een genot om bij Summum te shoppen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heel goed, ook telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Mooie broek

Mooie slim fit broek, zit nergens te strak en sluit goed aan. Vaak zitten de broeken bij mijn buik te strak of mijn of onderbenen. Dit model zit als gegoten.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

top

top

. Blij mee

Mooie aankoop. Redelijk snel bezorgd. Aantrekkelijk verpakt. De broek is wel weer een beetje snel iets te groot. Dat heb ik vaker met Summum broeken.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Schitterende broek waar ik nog jaren plezier van mag hebben!

De studs en kraaltjes steken mooi af tegen het zwarte van de broek. Ik heb er al veel complimenten over gehad. De lengte van de broek is prima en het draagcomfort is groot. Ben erg blij met deze aankoop!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Via een vriendin(ze had zo’n leuke veren trui aan) kwam ik bij jullie uit! Geweldig blij met de trui… Super levering helemaal top!

Mooie duurzame kleding

Graag winkel ik in Heemstede, prachtige kleding en hele lieve vriendelijke verkoopsters. Soms bestel ik online maar ga liever naar de fysieke winkel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Makkelijke website, snel besteld en goede foto’s van de collectie. En als het bestelde dan bezorgd wordt… helemaal blij zoooo mooooi!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Snelle, correcte levering

De kleuren komen overeen met de foto’s in de webshop en altijd mooi op elkaar afgestemd. De pasvorm is en blijft goed. Word hier zo blij van.

Snelle en nette levering

De bestelling wordt heel netjes verpakt en afgeleverd, en je wordt goed geïnformeerd over de levering. Summum is mijn favoriete klediningmerk.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam