perfect

Goede kwaliteit en de maatvoering is goed, wordt perfect geholpen in Rotterdam ben zeer tevreden. Hoop op je 100 schoptegoed

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Stijlvolle modieuze kleding!

Bij Summum is de collectie altijd divers en onderling goed te combineren. Voor verschillende kleuren zijn kleding stuks te vinden die te stylen zijn op basis items. Voor een stijlvolle klassieke stijl maar ook voor een basic tijdloze set kun je bij Summum super gave kleding items vinden, inclusief accessoires. Ik ben een groot fan en blijf steeds benieuwd naar nieuwe collecties!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super toffe collectie van excellente kwaliteit. Echt mijn ding.

Ieder seizoen vind ik altijd iets naar mijn goesting. De collecties zijn net iets anders dan andere merken. De kwaliteit is gewoonweg super. Ik beveel het iedereen aan om te proberen. Hoop dat jullie dit nog vele jaren verder zetten. Just love it.

Altijd super mooie collecties

Mooi merk fijne websitebezoek , en super snelle levering ! Mooie kwaliteit stoffen ook !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super mooie kwaliteit en snelle service

Erg blij met mijn glittertop en broek. Goede kwaliteit voor een reeks prijs. Bezorging snel en soepel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Snelle levering en prachtige kleding

Alles netjes, snel en duidelijk afgeleverd. Mooie en hippe kleding van goede kwaliteit. Komt van nederlandse bodem, ook een fijne gedachte. Zeker het geld waard. Veel kleding die toch hip is, maar ook tijdloos, dus lang te dragen. Ik ben fan.

kwalitatieve modieuze kleding

Ik ben fan van Summum. Mooie kwalitatieve kleding met een modieuze twist. Wel prijzig!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prima zowel de maat als de kleren

Gewoon altijd goed zowel de maat als de kleding goede kwaliteit goede pasvorm

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

De collecties bij Summum zijn geweldig. De fittings zijn altijd zeer goed en als top krijg ik veel complimenten over de mooie kledingstukken zodat ik mij altijd goed voel in een summum outfit. Het is mijn favoriete merk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvolle vrouwelijke kleding van goede kwaliteit

Met regelmaat koop ik kleding van summum en ik ben daar altijd zeer tevreden over. Het merk is modieus en stijlvol maar ook tijdloos. Kleding van verschillende seizoenen kan perfect met elkaar gecombineerd worden. Dat spreekt mij aan. Ik wil graag lang kunnen genieten van mijn aankopen. En dat kan omdat de kwaliteit ook goed is. Kortom ik ben fan van dit merk om verschillende redenen! Ps, had ik al verteld dat de pasvorm ook top is?

Super mooi merk !

Mooie kleding, super webshop, maten kloppen. Duidelijke beschrijving van artikelen. Snelle verzending. Aankopen makkelijk te volgen via track and trace.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Elk jaar een top collectie, en snel thuis bezorgd

Ik vind het heerlijk om dagelijks te browsen in de summum collectie. Elk seizoen zitten er wel een aantal items voor mij bij. Dat mijn bestelling altijd snel verstuurd wordt, is extra fijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige service en geweldige collectie.

Summum heeft wederom een geweldige collectie met modieuze kledingstukken. De service is top. Gefeliciteerd met jullie jubileum! Op naar de 50 jaar.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtig trendy merk voor alle leeftijden

De sfeer in de winkel is overal even heerlijk. Fijne verkoopsters die in alle rust helpen met je outfit of dat ene item wat zij net niet meer hebben hangen, maar wel kunnen laten bezorgen. De kleding is altijd net even anders dan wat je van andere merken (te) veel ziet. Dus je hebt altijd iets aparts en het is voor alle leeftijden. De kwaliteit is prachtig, de kleding blijft mooi, zelfs na jaren.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Internet net zo fijn als de winkel zelf!

Ik was al heel content met de service in de winkel in Bergen maar de internet service is is ook top! Voor 12:00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Ik bestelde toch wel een uurtje of twee erna en het werd nog dezelfde dag verzonden waardoor ik het pakketje toch de volgende dag had. Wat fijn! Een item was top, had ik in Bergen al in een andere kleur aangeschaft en het andere item was niet voor mij geschikt. Retourproces is heel helder, duidelijk en makkelijk. Retour was binnen een paar dagen verwerkt dat maak je bijna nergens meer mee! Ik zou zeggen; ik ben fan van Summum

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Sterke collectie qua pasvorm en vormgeving !

Netjes verstuurd, helaas is er niet zo’n grote collectie in de winkel van een dealer in Enschede aanwezig , dus bekijk ik het online . Hetgeen ik toch wel een beetje moeilijk in te schatten vind .

Topkleding

Trendmode, goede kleuren, fijne pasvorm en regelmatig nieuwe kleding waardoor je graag naar de winkel wilt en/of online shoppen. Slecht voor de portemonnee

Snelle levering.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Mooie kleding en stoffen

Goede pasvorm en prijs kwaliteit Zeer tevreden klant Alles mooi te combineren

Mooie kleding

De meeste kleren passen heel mooi en de maat gaat ‘gelukkig ‘ tot 46, waarvoor dank!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Je word altijd fijn geholpen en de collectie is weer prachtig zeker de jubileumeditie

Altijd gestyled, altijd 'af'

altijd blij met Summum, de kleding valt vaak erg goed voor ons, Hollandse dames, en is daarbij ook altijd af maar zonder over de top te gaan. Eigenzinnig, mooie kleuren, prachtige materialen, goede fit, perfecte feel!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Je voelt je zelfverzekerder door het dragen van Summum.

Ik vind Summum een heel mooi kledingmerk. Zowel chique als sportief kun je de kleding van Summum combineren. Bij Summum in Haarlem waar ik altijd kom is het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kom daar graag.

geweldige collectie

Geweldig mooie collectie en uitstekende pasvorm.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam