Super merk!

Superblij met het merk Summum, erg leuke kleding wat mij vaak goed past. Elke keer weer blij als de nieuwe collectie er is. Het online bestellen is heel makkelijk en indien nodig het retourneren ook. Verder moet ik zeggen dat in de summum winkels waar ik binnenkom altijd leuk en enthousiast wordt geholpen. Het zijn allemaal hele leuke dames!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Geweldige service!!!

Bestelling gaat makkelijk, snel de aankoop onontvankelijk. En heel veel keus. Voor elk wat wils.

Snel in huis

Goed te volgen via de link en afspraak

Mooie kleding, snelle levering en gemakkelijk retourbeleid

Mooie kleding, snelle levering en gemakkelijk retourbeleid

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Super leuk draagbare kleding en veel variatie in alle jaargetijden!

Super fan van deze leuke draagbare kleding collectie in lente/zomer herfst/winter . Goede kwaliteit en veel variatie mogelijkheden in setjes maken .

snelle en prima service

Super snel en keurig

Tot nu toe alle leveringen super snel. Ook retour is super snel weer verwerkt. Mooie kleding!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en mooie kleding en perfecte pasvorm

Summum kleding vind ik prachtig

Geweldig!

Voor mij heeft de kleding vaak de juiste pasvorm. Ook de kwaliteit is goed en het design mooi, complimenten (en die krijg ik dan weer van mijn omgeving). Geef momenteel liever wat meer uit aan de kleding van Summum, want voel me er heel fijn in.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Top collectie hebben jullie Kleding past altijd perfect Al 20 jaar fan van jullie

Mooie website, snelle verzending

Ook mijn retour is heel snel afgehandeld!

Altijd mooie collectie

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Ook regelmatig nieuwe artikelen. Ik ben groot fan!

Geweldige kleding

Ik geniet van Summum kleding, sjeik, draagbaar, casual, mooie stoffen. En elke keer weer graag naar nieuwe collectie kijkend, kopen en genieten, elk nieuw seizoen opnieuw!!

Mooie kleding snelle service

Mooie kleding snelle service! Kwaliteit is super

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Duidelijke website, fantastische kleding, snelle en nette bezorging.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is mijn favoriet!!

Summum is vrouwelijk, goede pasform, stoer en hip en dat past bij mij. Ik wil eigenlijk alleen maar summum kleding dragen. Het de leuke 25 jaar summum sweater gekocht. Hij is leuk en zit heerlijk. Love Summum

Super service!

Snelle verzending, alles zit keurig netjes ingepakt. Retourzending wordt vlot verwerkt.

Perfecte pasvorm; jeans flaired

Snelle levering! Precies zoals ik verwacht had, mooie donkere kleur, heerlijk elastisch. Goed achterwerk zonder zakken. Voel me helemaal blij..

Prachtige zijden blouse

Topkwaliteit stof met een mooie glans Modern en eigentijds en altijd met een geweldige maatvoering

Prachtig merk !!

Voor iedereen wat wils. Alle kleuren sluiten opelkaar aan. Ook aparte items ertussen maar ook basic. Kortom mijn garderobe heet Summum!!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Met de Summum kleding loop ik er fantastisch bij!

De kleding van Summum zit lekker, staat leuk en is elk seizoen toch weer zo vernieuwend. En mocht er iets mis gaan bij de bezorging (GLS:( ) dan wordt het door de klantenservice heel fijn opgelost! Ik ben blij met jullie!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bestelling worden conform afspraak geleverd en ook de retourzendingen verlopen goed

Superrr

Blazer besteld . Goed op de hoogte gehouden wanneer pakketje zou komen . Snelle levering Info over alles zeer duidelijk En een hele mooie blazer..top

Mooie kleding , goede kwaliteit

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Heel erg goed, super tevreden

Heel erg tevreden. Bestelling mooi verpakt en snelle levering. Enige puntje van kritiek, je kunt het pakket niet volgen. Het was dus een verassing dat het pakket geleverd werd.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam