Kleding van goede kwaliteit. Wat ik altijd jammer vind is dat het altijd op lange en slanke modellen getoond wordt waardoor het bij jezelf altijd net iets minder uitvalt. Maar dat is bij bijna alle merken zo. Levering is super. Snel en makkelijk vua PostNL waarbij er altijd wel een service punt in de buurt is.
Na de donkerblauwe en zwarte versie ben ik blij dat er een mooie donkergroene variant is, nog steeds mijn favoriet!
mooie en fijn draag comfort
Prachtige kleding. Valt heel soepel deze blouse. En is een mooie kwaliteit. Net zoals de andere kleding die ik heb gekocht van summum. Ondanks grote maat ziet het er toch leuk uit.
Mijn lievenings merk ...al jaren ❤️❤️
steeds supermooie kleding en perfecte afhandeling
Duidelijke overzichtelijke webshop Snelle levering Uitgebreid assortiment
De collectie is weer prachtig!! Ik wordt altijd blij met een kledingstuk van Summum in mijn kledingkast.
Voor elk type is ef wel iets te vinden bij Summum!
Mooi en apart merk. Mooie stoffen en anders dan andere merken
Als ik kritisch naar mijn kast kijk - komen de top aankopen vaak bij summum vandaan
Super knap jasje voor een eerlijke prijs. Super blij mee!
Ik had een blouse gezien, en kon het gelijk bestellen in mijn maat. Twee dagen later had ik het in huis. Erg fijn!
Overzichtelijke site, snelle levering, mooi verpakt!
De bestelde items zijn altijd goed op maat, de bestelling en verzending altijd keurig op tijd.
Snelle leveringen makkelijk retour zenden.
De schoenen zijn erg mooi en van goede kwaliteit en de levering was snel en eenvoudig.
Mooie blouse besteld bij Summum, zorgvuldig verpakt, blouse past perfect en staat mooi. Een fijne eyecatcher erbij in de kledingkast!!
Zowel in de winkel als online via de chat heel fijn en persoonlijk geholpen. Helaas was er iets mis met mijn online bestelling, een knoop mistte, maar nette oplossing geboden door de chat medewerkster. Heel fijn!
Kan er altijd wel iets vinden, mooie en kwalitatief goede kleding. Levering en retour is snel en eenvoudig.
Ik ben een trouwe klant, omdat ik de kleding bijzonder smaakvol, apart van kleur en snit vindt. Prettige materialen, fijn om te dragen en het figuur op en goede manier accentueren. Omdat er ( helaas) geen winkel in het Zuiden van Nederland aanwezig is, bestel ik online. De bestelling verloopt vlot en accuraat.
Kwalitatieve leuke kleding ook voor de wat oudere vrouw. Wat ook heel fijn is dat na bestelling snel geleverd wordt.
Echt super klantvriendelijk! Ik had de doos en de verpakking al weg en wou toch nog iets ruilen! Heel vriendelijk aan de telefoon en zonder moeite de blouse geretourneerd en snel mijn geld terug!
Alles naar wens. Summum is echt een merk voor mij met een goede maatvoering en mooie draagbare kleding.
Mooi, stoer, elegant, zit heerlijk om het lichaam
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam