Uitstekende service

Snelle bezorging, terugbetaling en snelle reactie op vragen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs!

De kleding van summum is niet goedkoop, maar wel kwaliteit. Ik draag de kleding vaak meerdere seizoenen zonder dat er slijtage is

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding die je niet overal ziet speciaal!

De stoffen van summum zijn mooi en origineel ze zitten lekker als je u maat in de kleding kent ben je zeker dat het past . Veel keuze en dikwijls een nieuwe collectie!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Helemaal blij met de geweldige blouse prachtige kleuren en de stof heerlijk Soepel heel veel Complimenten gehad !zo blij mee !! Heb hem wel een maatje kleiner besteld dan ik normaal heb !

Beste koop

Ik vind de kleding van Summum altijd erg apart.

SUPER!

Buitengewoon klantvriendelijk, ben geholpen via de chat. Blazer online besteld, maar de pantalon was niet meer op voorraad. Summum Utrecht had er nog wel een 1 in Maat 34 volgens de medewerkster. Vervolgens heeft ze voor mij geregeld dat de winkel deze voor mij ging versturen. Betalen via een tikkie en had hem de volgende dag in huis. Echt super service!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Wat een top collectie! Zeer mooie kwaliteit.

Ik ga alvast met een zeer fijne outfit naar mijn klas.

Helemaal perfect !

Mooie collectie, mooie kwaliteit!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prima ervaring, vertrouwd maar niet bijzonder

zover degelijk en betrouwbaar, maar ook niet verrassend of bijzonder om standaard mijn aankoop rechtstreeks te plaatsen.

Gewoon weg super

Ook als je het bestelde artikel terug stuurt wordt alles snel en correct afgehandeld

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding van zeer goede kwaliteit!

Duidelijk, goede website / webshop. Bestelde artikelen zijjn van goede kwaliteit en worden altijd keurig op tijd geleverd.

Zeer prettig!

Mooie site! Goede service!

Altijd een feestje!

Ik ben al jaren trouwe klant en kom steeds weer tevreden thuis. Mooie materialen luxe stoffen en originele details maken deze kleding apart en anders dan.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele mooie kleding van mooie kwaliteit , snelle levering.

Super gave kleding

Mijn ervaring met summum is super. De pasvorm is goed. De kwaliteit laat niets te wensen over. Het wordt supersnel bezorgd. Dus zoek je leuke modieuze kleding met een goede pasvorm en van goede kwaliteit dan moet je bij summum zijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige outfit, snelle levering, prachtig merk!

Ik hou van de collectie van summum. Ik noem het Shabby/ Chique…..! Geheel mijn stijl…. Snelle levering….mooie kwaliteit….complimenten!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heldere website, goede service, snelle levering

Goede kwaliteit kleding Plezierige en duidelijke webshop Klantvriendelijk en snel afhandeling , ook bij retours

Leuke kleding

De broek zit lekker en is van goede kwaliteit. Ik heb in de winkel gepast maar daar was de broek te ruim en geen juiste maat meer aanwezig.

De maten kloppen

Heel blij met al mijn summum aankopen. Een van de weinige sites waar de maten kloppen, stuur zelden iets terug.. en wat de foto’s ook niet liegen Ben d’r blij mee

mooie en duurzame, goed draagbare kleding met goede service

mooie en duurzame, goed draagbare kleding met goede service

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Met Summum zie je er altijd goed uit!

Een fijn Nederlands modemerk, past altijd :) Verzending met GLS is prima, maar TNT en/of DHL is makkelijker Van Spijkerbroek heb ik bij Summum maat 40 voelt goed :), maar normaal zou dat te klein zijn.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Het is chic en sportief tegelijk. Altijd netjes mee!

Het valt iets groter maar als je dit weet een prachtige pasvorm voor de Nederlandse vrouw! Blij mee!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie weergave van de items in de webshop, goede beschrijving en snelle service

Een prachtig merk van Hollandse bodem, wat ik graag support. Had een vraagje aan hun en werd heel snel en vriendelijk geholpen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn ervaring is geweeeldig merk,met ruime keus..Supermooie kwaliteit..en het draagt heerlijk.Ga zo door..Liefss Yvonne.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam