Ik ben vooral heel erg blij met de tops van summum met de glitter kruisband op de rug. Echt heel mooi en blijft ook ontzettend mooi. Ik hoop dat er weer mooie nieuwe kleuren komen !
Altijd leuke en originele kleding, ook in de grotere maat! Vooral mooie stoffen en motieven.
Ik vind Summum hele mooie kleding hebben. De maten zijn altijd goed. Jammer is de dag vertraging voordat het pakket naar GLS gaat.
Al diverse keren items van Summum besteld, prachtige items, die met zorg verpakt zijn, en snel geleverd werden.Jammer genoeg moest ik deze keer, het bestelde retourneren, omdat maat 34 kleiner uitviel. Maar zal zeker vaker bij Summum bestellen.
Mooi modelabel, overzichtelijke site, snelle levering. Kleding net even anders dan anders en weet uit eerdere ervaring dat kwaliteit goed is, zo ook laatste aankoop, een fijne blouse!
Kleding goed en snel bezorgd. En het ziet eruit als op de foto met goede pasvorm. Erg blij mee!
Kwaliteit en modieus, kleding wat mooi blijft, luxueuze uitstraling, opvallend leuk is en toch heel gewoon. Vanuit Eelde reis ik soms naar Den Bosch om in de Summum winkel te shoppen. Hoe gek kun je zijn
De kleuren zijn erg mooi, de trui is lekker warm en valt mooi. Helaas had GLS het pakket bij het verkeerde ophaalpunt geleverd, maar Summum heeft dit na mijn vraag over de levering snel opgepakt met de het transportbedrijf. GLS heeft snel met mij hierover contact gezocht. De klantenservice van zowel Summum als GLS handelt klantgericht. De chauffeur van GLS had helaas niet goed opgelet dus, maar ik heb mijn trui uiteindelijk wel ontvangen.
Daar wordt je gewoon blij van, zowel de kleding zelf als de service. Super.
De broek die ik heb aangeschaft zit fantastisch en staat super mooi.
Deze trui staat niet alleen leuk op een broek maar ook over een jurk zodat ik die kan doordraven in de winter!
Wonende in Spanje blij ik zeer tevreden met de online bestellingen, snelle levering en ook het retourneren is erg makkelijk, maar wel wat duur.
super snelle levering en heel mooi product
Ik ben een een echte summum fan vind alles leuk!
Prachtige blouse gescoord ! Precies zoals beschreven en supersnel bezorgd, top !
Summum brengt elk seizoen een gevarieerde collectie, met daarin altijd wel iets van mijn gading. De service van de webshop is heel goed: snelle verwerking en levering van bestellingen en de mogelijkheid tot achteraf betalen. En ik vind het heel goed, dat tegenwoordig aan retourzendingen kosten zijn verbonden voor de klant. Zo dragen we allemaal een steentje bij!
Mooie kwaliteit en pasvorm
Summum heeft altijd mooie kleding en als ik een verkeerde maat heb besteld, kan ik het makkelijk terugsturen en krijg ik snel mijn geld terug.
Als je biet thuis bent kun je je pakketje bij een servicepunt ophalen. Maar als je in een dorp woont, moet je vaak elders je pakketje ophalen. In mijn geval Leudsche Rijn bij een eetwinkel waar je over de toonbank met rauwe kippenpoten je pakketje mee krijgt!
Zeer mooie kwaliteit en pasvorm! Exclusieve stoffen. Zeer veel van Summum in de kast en de kleding blijft erg mooi.
Mooie kleding, goede kwaliteit. Fijn dat jullie ook maat 46 hebben.
Prachtige kleding die goed te combineren is. Chique en stijlvol maar toch sportief, precies mijn stijl!
De jurk zit heerlijk, staat mooi en heeft mooi opvallend motief. Wat wil je nog meer?! Ik ben er blij mee. Blijft ook mooi na wassen.
Fijne eerste ervaring met het modelabel “Summum”
Voor herhaling vatbaar
Gyroscoopweg 68