Mooie top, levering slordig

Mooie top, maat prima. GLS heeft helaas niet eens een poging gedaan om aan mijn huisadres te leveren, maar direct naar een afhaalpunt gebracht - zo moest ik zelf ontdekken na een raadselachtige mail

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Wauw!

mooie kwaliteit / prijs, fantastisch merk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Eerste keer online gekocht en echt top!!

Zeer duidelijk site, snelle correcte levering . Collectie ziet er geweldig uit

Helemaal tevreden :)

Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en belangrijkste de kwaliteit/pasvorm/uitstraling van de kleding is top!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super mooie kwaliteit en een heerlijk draagcomfort

Mooie mode waar ik mij fijn bij voel.

Overzichtelijk

Fijne site kleding wordt mooi weergegeven alleen jammer dat kleding altijd getoond wordt op slanke modellen.

Helemaal top

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding voor elke leeftijd.

Snelle bestelling, snelle aflevering. Netjes verpakt, en je wordt goed op de hoogte gehouden. Top

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Perfecte pasvorm, mooie stof, comfortabel

Sinds een paar jaar omarm ik jullie kleding. Ik koop het online via jullie site, maar ook in mijn favoriete kledingzaak Eva te Zwolle. Jullie gaan mee met de tijd, met mooie ontwerpen voor alle gelegenheden. En ook nog redelijk betaalbaar. Inmiddels ben ik fan! Ik ga dan ook weer veel plezier beleven van mijn laatste aankoop

Perfecte pasvorm

Goede pasvorm, mooie afwerking, ik heb er jarenlang plezier van.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwalitatief mooie en comfortabele kleding

Ik heb een hele mooie set ontvangen, die zowel casual als netjes kan worden gedragen. De stof is mooi en de kleur ook!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Echt geweldig, goede prijs-kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit, geen massa prductie, en super snelle levering en altijd heel netjes verpakt!

Ben fan van Summun, is wat duurder maar daardoor altijd wel apart! Hou vooral van de stijl van Summum, stoer maar super vrouwelijk! Krijg regelmatig complimenten als ik iets aan heb van Summum!

Altijd goed en betrouwbaar

Gewoon heel betrouwbaar. Altijd keurig verzorgd en een kadootje als het pakketje komt

Topkwaliteit, snelle levering

Op en top vrouwelijk met een stoere touch.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Alle knopen hangen elke keer los

Helaas is nu voor de 3e opeen volgende keer, nu ren jasje, dat de knopen los hangen. Ik baal ervan dat ik die meteen moet vastzetten zonder dat ik de kleding hen aangehad dat moet toch beter kunnen!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi, fijne kleding, prima webshop

Goede webshop, snelle levering, makkelijk retourneren en de kleding is fantastisch.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie, duidelijke website en snelle verzending!

Hele fijne website, heb regelmatig al wat besteld. Heel leuk merk, zowel casual als sjiek. Kwaliteit is top! Zowel verzending als retour gaat snel en gemakkelijk.

Treffend

Kleding met een perfecte pasvorm, mooie materialen die een vrouw weer vrouw laat voelen

Prachtig merk

Summum is een mooi en eigenzinnig merk. Mooie collecties en items van vorige seizoenen zijn vaak te combineren met items uit de nieuwste collectie. Duurzaam dus!

Geweldig!!

Her is altijd een feestje om een bestelling van Summum te ontvangen. Mooie bedrukte doos, kleding supervette en met zorg verpakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie sjieke kleding die goed past

Een hele mooie webshop waarin makkelijk kan bestellen Hele mooie kleding

Wat een gaaf merk

Een gaaf merk voor de modieuze vrouw die er gewoon, maar stijlvol en hip uit wil zien. En de kwaliteit is perfect!

verrassend goed en zorgvuldig

heel fijn merk en lekker Nederlandse nuchterheid, zit prettig en je ziet er goed uit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kleding van summum is prachtig en de keuze is reuze

Inmiddels heb ik al diverse kledingstukken van summum. De kleding is mooi van kwaliteit en blijft mooi. Als je online besteld krijg je een mooi pakketje thuis gestuurd waardoor je je helemaal blij voelt als t binnenkomt. Pasvorm is goed, ik ben fan van summum

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam