Zeer mooie kleding , origineel en goede kwaliteit1

Snelle levering, goede service, mooie kwaliteit en altijd leuke kleding!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Leuke betaalbare kleding

Lekker zittende casuele kleding

Snelle service mooie kleding

Snelle retour service en teruggave geld . Kleding valt ruim

Heerlijk gewinkeld!

Nadat ik in de winkel was geweest in Alkmaar en al goed was geslaagd wilde ik toch nog graag het rokje bestellen wat ik online had gezien maar niet in de winkel hing. Besteld en volgende dag binnen. Helemaal top. Zowel in de winkel als online goed geholpen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie blouse en snelle levering

Woensdag besteld en vrijdag in huis. De blouse is er mooi, de print en stof ook super. Ben er erg blij mee

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne winkel en mooie collectie !

Ik heb altijd hele goede en fijne ervaring. Bezoek regelmatig de winkel in Haarlem. Overzichtelijke zaak met een mooie collectie en vriendelijke service. Geven goed advies. .Tevens bestel ik regelmatig online en heb de bestelling altijd 2 dagen later. Ik ben een zeer tevreden klant.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi product in mooie verpakking

Body mwarmer oversized. Of puffer zonder mouwen. Zo leuk! Ik word er helemaal vrolijk van

Mooie kleding

Mooie kleding, gezellige winkels, leuke inrichting van de winkels, luxe uitstraling. Vriendelijke medewerkers, prima service ook bij de klantenservice. Jammer dat er geen winkel in Eindhoven is. Bij de webshop laten ze helaas ook kleding zien die in de geselecteerde maat uitverkocht zijn. Ik zie liever alleen wat nog beschikbaar is.

Mooie pasvorm…

Kanootje ontvangen!

Mijn bestelling kwam in een mooie doos, het was al een kadootje om uit te pakken. Bestelde kleding, trui en gilet, waren ook schot in de roos, bijna jammer dat het nog zo mooi weer is, want het is echt nog te warm om mijn nieuwe outfit te kunnen showen!

Prachtige collectie

Mooie draagbare collectie . Perfecte kleding om met elkaar te combineren

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Super kledingmerk met een twist.

Ben al jaren fan van het kledingmerk Summum. De ontwerpen zijn altijd erg mooi. Niet de standaard modellen, maar ontwerpen met een twist. Dat geeft het kledingstuk net dat beetje extra. Erg mooie en duurzame kleding waar ik niet gauw op uitgekeken raak. De kwaliteit is ook erg goed. Mooie effen stoffen maar ook super mooie prints. Klantenservice is goed en de levering van de producten altijd netjes verpakt en snel geleverd. Kortom ik ben al jaren erg tevreden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Uitstekend: duidelijke foto’s met omschrijving; snelle levering

Supermooie Collectie

Niet te doen, kiezen uit zoveel mooie items. Goede en snelle levering!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle service, prachtig product, mooie kwalitei

Erg tevreden over Summum. Pasvorm is erg mooi en vrouwelijk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een heel fijn, goed passend merk !!

Altijd blij , als de nieuwe collectie er weer op staat!! Goede service , snelle levering !! Perfect ;)

Mooie kleding, goede kwaliteit

Als ik kleding van Summum koop, weet ik altijd dat het goed zit en dat de kwaliteit goed is. Gaat lang mee en blijft mooi!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie collectie, snelle levering.

Weer wat besteld uit de prachtige najaarscollectie en was supersnel binnen en goed verpakt. Ben er weer blij mee :)

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Geweldig merk!

Mooie kledong, prima pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

helemaal super eigenlijk !

alles loopt soepel , bestelling in mum van tijd binnen en ik heb helaas iets retour gestuurd maar dat word goed opgevolgd en hebt snel je aankoopbedrag weer terug, blij mee met deze service

Fijne winkelervaring in winkel Den Bosch

Ik kom geregeld in de winkel in Den Bosch en daar word ik altijd heel fijn geholpen. De kleding is mooi, de kwaliteit is geweldig. Je hebt een fijne ervaring in de winkel en je koopt echt prachtige kwaliteit

Goed verzorgd

Altijd goed op tijd. Keurig verpakt . Goede pasvorm. Goed geregeld

Easy and helpful

Customer service got back to my question quick and it made me buy the product

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Ik voel me mooi !

Prachtige kleding waar ik mij echt mooi in voel. Fijne pasvorm en goede kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie stijlvolle en tijdloze kleding

Ik kende het merk Summum niet zo goed maar na een bezoek aan de winkel in Amsterdam ben ik om. Ieder seizoen koop ik een paar prachtige stijlvolle basics die ik combineer met van alles. Aandachtspunt is wel dat de kleding groot valt. Neem bij twijfel de kleinste maat, of nog beter: ga passen in de winkel. De verkoopsters zijn ook top!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam