Prachtige collectie met mooie materialen, duidelijke webshop,snelle verzending en fijne klantenservice.
De ervaring met summum was goed. Prettige webshop, genoeg voorraad, fijne afronding van bestelling en snelle bezorging
Liefst ga ik naar de winkel maar als dat niet lukt is online de service ook super goed.
Ben al fan vanaf 2016. Heb alle colletie-boeken verzameld vanaf die tijd
De kledingstukken zijn zo mooi en dragen heerlijk. Service van Summum is ook heel goed.
Summum is helemaal mijn merk, ik vind bijna alles leuk, heel af en toe stuur ik iets terug en wordt dat ook snel en goed afgehandeld. Ik vind het leuk om te sparen, alleen jammer dat ik via de website niet meer dan 1 voucher kan gebruiken. Verder niets dan goeds.
Ik word blij van Summum!
Koop al m’n kleding hier voor werk en krijg altijd complimenten! Enorm behulpzaam personeel en super snel qua service.
Goed. Geen klachten Ontzettend leuk merk
Mooie draagbare kleding, pasvorm is goed voor het Nederlandse vrouwenploeg, kwaliteit van de stoffen is zo fijn. Ik kijk elke keer weer uit als er nieuwe items op de webshop verschijnen! En de afhandeling op de webshop en verzending gaan prima. En als het dan een keer voorkomt dat een item retour gaat dan is dat ook goed geregeld.
Blij verrast door mijn pakket. Erg blij met mijn nieuwe setje
ik hou van kleuren en vaak vind ik leuke kleuren terug in de collectie. De maten zijn correct en passen telkens.
Fijne webshop / winkels. Webshop snelle levering, winkels fijne personeel die goed adviseren. Wel een kanttekening. De maten vallen zoals de maat is, altijd goed. Wat ik persoonlijk alleen jammer vindt van een nld merk is dat er geen rekening wordt gehouden met de lengte van dames. De vrouwen worden steeds langer, maar de lengte van de armen en benen zijn dan meestal te kort. Waardoor ik een maat groter moet bestellen zodat het nog enigszins kan...
Mooie blouse besteld, die netjes werd bezorgd in een mooie verpakking en met een mooie pasvorm en super kwaliteit. Echt een geweldige mooie blouse, superblij mee!
Minpuntje is dat de schoenen maar tot maat 41 gaan en dat de kleding vrij prijzig is. Verder ben ik zeer tevreden. Mooie materialen, modern, tijdloos en goed op maat. Wel zijn de tops / blouse regelmatig heel wijd van onderen.
Ontvangen voelt als een kado. Goed ingepakt en verrassend mooi uitgepakt,
Summum is mijn merk. Elk nieuwe collectie is een oogstrelend feestje.
De kleding valt altijd goed op maat en zit perfect. De broeken hebben zo'n goede pasvorm. Jurken zijn top.
Happy!
Op tijd geleverd en vest is zoals op de webshop is aangegeven
Ook voor een maatje meer leuke bloesen en truien. Met zorg ingepakt en vlug geleverd.
Altijd prachtige spullen waar ik heel blij van wordt!
Hele leuke winkels waar je altijd goed en vriendelijk wordt geholpen. Ook de website is top duidelijk, makkelijk bestellen en super snel geleverd.
Ik bestel zeer regelmatig bij summum omdat de kledingstijl mij enorm aanspreekt. Zelf word ik op mijn werk heel vaak aangesproken op mijn " toffe en stijlvolle"kleding. dan laat ik hen ook kennismaken met de summumsite...Soms vind ik bepaalde kledingstukken iets te prijzig voor mezelf en probeer ik te wachten op eventuele korting.
Wat een mooie collectie deze herfst, het was moeilijk kiezen. prachtige kleuren. Ik heb een paar mooie items aan mijn kledingkast toegevoegd, blij mee!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam