Bij binnenkomst een keus uit kleur , uni en denim. Leuke medewerkers met een glimlach en altijd koffie. Altijd behulpzaam en informerend. Veel interesse in de klant. Adviserend loop ik een rondje door de winkel. Passen, dit is leuk en dit toch niet …… En uiteindelijk met een volle tas en een glimlach weer naar buiten!
Ik ben al jaren fan.....ik winkel voornamelijk in Amsterdam of Bergen. Ze verkopen mooie aparte kleding voor echt alle leeftijden of je nu 30 of 70 bent dan ben bij Summum aan het juiste adres. Zeer gevarieerd assortiment.......ik blijf fan en verheug mij weer op de wintercollectie....
Summum heeft mooie kwalitatieve mode. Mooie stoffen, verrassende ontwerpen, altijd net een beetje anders. Helaas is de kleding dit najaar wel flink duurder geworden bij summum.
Op zoek naar dat ene vestje uit de vorige collectie....één DM via Instagram en meteen goed geholpen! En ook nog in de sale! Mooie kleding, net even anders dan anders en veelzijdig te dragen. Het enige nadeel is verzending via GLS. Deze vervoerder is niet zo flexibel of bereikbaar dan andere vervoerders waardoor aflevering niet altijd goed gaat. Wel heel fijn dat je via DHL kunt terugsturen, dit werkt een stuk beter! Én snelle verwerking en afhandeling bij retouren.
Ik was in winkel Den Bosch en wat zag ik daar mooie kleding! En zoveel mooie combinaties te maken! Ik ben helemaal fan van deze najaarscollectie!
Veel besteld. Komg netjes verpakt binnen. Retour wordt ook netjes afgehandeld. Zeer tevreden!!
Webshop werkt uitstekend Mooie producten en zeer apart! Blijft ook altijd leuk om aan te doen, zeer tevreden!
De artikelen zijn altijd keurig verpakt. De levering is prima. De maatvoering is zeer wisselvallig. Ik draag maat XS. De broeken vallen dan soms te ruim of zijn te kort. De tops bestel ik vaak een maat groter. Eigenlijk gaat mijn voorkeur uit naar de fysieke winkel. Dat is bij dit merk de beste optie. Is mijn maat niet in de winkel, dan bestel ik het online. Jammer dat de producten die uitverkocht zijn, nog wel op de site staan.
Originele en super stoere, vrouwelijke kleding. Elk seizoen koop ik meerdere kledingstukken. Met het merk Summum heb je altijd wat bijzonders aan!
Prettig online shoppen, mooie items en goede kwaliteit, snelle levering
Ik bestel zeer geregeld bij Summum en koop ook graag in de shops. Mijn laatste aankoop was niet geheel als gehoopt maar ook retourneren is dan heel simpel en goed geregeld. De verpakking is meestal een soort cadeautje voor je zelf
Mooie overzichtelijke webshop. Ik draag het merk summum al jaren en ben groot fan! Mooie stoffen en de kwaliteit is goed. Ik beveel dit merk aan!
Geweldige collectie, snelle levering die ook nog eens goed en mooi verpakt is. Ik word er blij van!
Duidelijke website, goede omschrijving
KORTE LEVERTIJD EN BIJ EEN RETOUR BINNEN DE KORTSTE TIJD TERUGBETALING! SUPER
Hoogwaardige stoffen, mooie kleuren, geen standaard collectie en een mooie pasvorm
Super mooie en leuke producten. Tip: probeer te levering online te verkorten.
Ik heb het merk Summum pas ondekt. Het is van goede kwaliteit. De kleuren en motieven onderscheiden zich van andere merken. De pasvorm is uitstekend. Bij iedere gelegenheid kom je goed gekleed voor de dag.
Al jaren ben ik liefhebber van de collecties van Summum. De collecties zijn sterk, net zoals de kwaliteit van de materialen. Voorheen kocht ik het in de winkel van mijn schoonvader (Estrada- Ed Schenk). Nu koop ik graag in de Summum winkel in Haarlem (leuk team) en ook online.
Bij vragen wordt er snel en vriendelijk gereageerd. Goede aanbiedingen.
Ik kocht een bloes en die is precies hoe hij moet zijn! Fijne stof, goed model
Alles zoals omschreven, snelle, correcte verzending.
Blij om de bestelling te ontvangen en te dragen
Al jaren ben ik trouwe klant van Summum, zowel in de winkels als online! Leuke, kwalitatief goede kleding met een goede, stabiele pasvorm. Als je je maat weet, kun je vol vertrouwen online bestellen en dan zit het goed. Enige ‘verbeterpunt’ vanuit mijn oogpunt: de broeken zijn voor mijn lange benen meestal te kort.
Ik heb geen slechte ervaringen met summum
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam