Past altijd heel goed.
Ik heb 1 keer een jurk teruggestuurd en die is spoorloos verdwenen bij de DHL service. Het pakket is nooit aangekomen bij Summum. Ik had wel een bewijs van inleveren bij DHL servicepunt. Paar keer gemaild met Summum en daar deden ze niet moeilijk en hebben de order toen geannuleerd en ook de betaling.
Mooie blouse besteld. Precies zoals op de site. Fantastische kleuren. Na een paar dagen bezorgd.
De kleding van Summum past mij altijd goed, altijd dezelfde maat en helemaal mijn smaak. Ik krijg vaak complimenten over deze kleding
Snel gekocht en bezorgd!
De stoffen zijn mooi, katoen, wol, Viscose. Mooiepatronen en kleuren. Zowel casual als dressed
Net even iets anders dan wat er al is
Kleding is mooi en van goede kwaliteit. Websitebezoek vraagt om verbetering, zowel bij betaling als bij retour aanmelden
Summum os mijn nummer 1 merk!
Ik word altijd blij van de kleding van Summum.
Summum is t merk voor mij mooie stoffen goede kwaliteit Ik voel me op mijn gemak voel me erin thuis❤️
Niet alledaags
Elke collectie verrast. Goede pasvorm, fijne prettige stoffen, goede kwaliteit. Smaakvol, stijlvol origineel en hier en daar een twist. Ik word altijd heel blij van Summum en de kleding is ook meerdere seizoenen draagbaar. Ik heb echt een aantal favorieten waar ik in kan wonen!
Prima fijne mooie kleding die na het wassen goed blijft Fijne pasvorm en mooi Altijd blij mee
Mijn favoriete kledingmerk .
Overzichtelijk, mooie zittende kleding ,snelle levering,houden je op hoogte wanneer bezorgt word,en klantenservice staat je netjes te woord en helpen je goed
Gemakkelijk te bestellen, mooie kleding, blijft ook mooi na wassen. Snelle service. Ook in de winkel word je fijn geholpen
Snel bezorgd, duidelijke info bij retourneren
Mooie duurzame mode van fijne materialen en tijdloze designs. Ik kan er alles vinden, van vrije tijd, zakelijk tot een feestelijke outfit!
Summum heeft een mooie, duidelijke website. Mooie kleding, leuke accessoires. Snelle levering. Ben altijd tevreden en blij!
De ceintuur van de jurk ontbrak. Dat je retourzendingskosten moet betalen is minder. Zeker als het incompleet wordt geleverd.
Hoi Ineke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback after te laten! We betreuren het ten zeerste dat de bestelling niet helemaal compleet bij je is aangekomen en begrijpen je bezorgdheid over de retourkosten. We waarderen het altijd als klanten direct contact met ons opnemen als er zich problemen voordoen, omdat we dan snel en effectief kunnen reageren om het probleem op te lossen. Jammer genoeg hebben wij hier nu niet de kans toe gekregen, sinds je ons niet benaderd hebt met het probleem. Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we willen ervoor zorgen dat je ervaring met ons zo positief mogelijk is. De retourkosten hebben we je dan ook al terug overgemaakt. De klant hoeft namelijk nooit iets te betalen als de fout bij ons ligt. We hopen je in de toekomst weer bij Summum te mogen verwelkomen. Mocht er in het vervolg onverhoopt iets niet in orde zijn met je bestelling, verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Op die manier krijgen we de kans om eventuele problemen recht te zetten en je de best mogelijke service te bieden! Liefs, Summum
Vind het altijd erg goede kwaliteit, mooie stoffen en een prachtig design! Ik ben fan!
Zorgvuldig en aantrekkelijk ingepakt. Zowel de jurk als top voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Summum staat voor kwaliteit. Het ‘nadeel’ bij het online bestellen is , dat ik het altijd eerlijke en prettige advies mis van de prettige verkoopsters in Bergen maar ja wel heel snel in huis zonder veel moeite. Dus ik ga en blijf voor Summum gaan!
Snelle levering en mooie kwaliteit, ook na paar keer wassen blijven de stoffen en kleuren mooi. Pasvorm van de broeken is ook fijn!
Service is top, kleding geweldig!!!!!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam