Goed verzorgd

Heel mooi pak Prachtige kwaliteit En vooral heel draagbaar Ben er erg blij mee

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Gewoon goed

Ik heb online een bestelling geplaatst en deze is optijd en netjes verpakt bezorgt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Een Stijl die Zich onderscheid.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prima winkels, erg aardig personeel

Mooie stoffen, aparte modellen. Past goed bij mijn stijl.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Supersnelle levering en bij retour goede vlotte afwikkeling.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding, mooie stoffen, goede pasvorm

Elk seizoen weer een mooie collectie. Ik word er altijd blij van.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie stijl en fijne items.

Summum heeft een hele eigen stijl voor vrouwen vanaf 30 tot 70. Je kunt er vele combinaties mee maken.

Prachtige kleding

Heel fijn geholpen in Haarlem en vervolgens ook online nog geshopt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, nette verpakking, mooi item

Na mijn bestelling geplaatst te hebben, heb ik mijn jasje de volgende dag ontvangen. Precies volgens verwachting, netjes verpakt en snel bezorgd .

Spijkerbroek bleu daze

De kleding zit super fijn en past voor een vol slanke vrouw super goed. Daarnaast een 10 voor het contact met de klantenservice online bestellen lukte mij niet meteen ik werd direct goed en heel snel geholpen zodat ik mijn spijkerbroek kon bestellen ♥️

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijn merk dat me goed past. Mooie stoffen.

Ik koop veel kleding bij Summum vanwege de mooie stoffen, leuke modellen en goede pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit kleding, netjes verpakt en verstuurd

Kleding voor goede kwaliteit, heel netjes verpakt. Ook het retour zenden en afhandelden ging heel voorspoedig. Helaas was de bestelde kleding niet in een maat kleiner verkrijgbaar.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Summum, de service liegt er niet um

Netjes een mail ontvangen toen de “lovely dress” weer op voorraad was! TOP! Ben er super Summum blij mee ❤️

Mooie kleding!

Mooie kleding, wel erg duur geworden.. dat is jammer

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mode voor de moderne vrouw

Ik ben een grote fan van Summum en koop het al heel veel jaren. Het begon ooit met een prachtig wit wikkel bloesje met metaaldraad erin verwerkt. Altijd vernieuwende collecties van een mooie kwaliteit voor alle leeftijden. Maar ook collecties die tijdloos zijn en goed te combineren. Ik word er altijd zo hebberig van. Gevolg: absoluut geen leeg plekje meer in mijn kasten!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Goede ervaring

Blij met mijn artikelen maar jammer van de verzendkosten en retourkosten. Goede kwaliteit van de kleding ik ga hier vaker kopen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

De jurk die ik had besteld was te groot, makkelijk terug kunnen sturen en een maatje kleiner kunnen bestellen. Ook goed te woord gestaan bij de klantenservice toen ik belde met een vraag. Heel tevreden, ga zo door!

Ultieme hoogtepunt

Summum is voor mij het ultieme hoogtepunt (dat is de betekenis van Summum) van elk seizoen. Mooie kleding, excellente kwaliteit en redelijk betaalbaar. Ik kijk er iedere keer weer naar uit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding die fijn zit

Ik heb een kast vol Summum kleding. De maat klopt bijna altijd en het draagt fijn. Ik krijg regelmatig complimenten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bestelling snel en zeer netjes verpakt gevers, fijne communicatie. Mooie kleding, erg blij mee!

Fijne ervaring.

Mooie dameskleding apart er worden prachtige stoffen gebruikt!

Verliefd!

Prachtige jurk en rok ontvangen. Half minpuntje:waarom wordt het verzonden in zo'n grote doos? Dat kan duurzamer!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super leuk merk goeie pasvorm

Ik ben dol op het merk. Diverse mooie collecties die per seizoen uitkomen en bij elkaar te combineren zijn. Of je style nu sportief of netjes is er is over nagedacht want voor ieder wat wils.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastisch qua kleding en service!

Uw vragen worden altijd vriendelijk beantwoord!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vrouwelijke kleding van topkwaliteit!

Blouse, top, jurk of rok. Alle kleding die ik inmiddels heb gekocht is van topkwaliteit. Vrouwelijk maar toch een beetje stoer. De stijl past precies bij mij.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam