Goede kwaliteit kleding. En snelle levering.

De blouse draagt heerlijk. Kwaliteit is zeer goed. Snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Snelle afhandeling en superblij met mn broeken

Bestelling wordt door summum snel verwerkt. Broeken waren precies zoals verwacht en maat was goed!

Hele mooie kleding!

Prachtige kleding, goede kwaliteit en savory ook na vaker wassenbeeldenmuseum Evert g en behulpzame klantenservice.

2 super fijne broeken !!

1 roze uit de sale en de mooie grijze uit de nieuwe collectie! Heel erg blij mee!! Snel bezorgd, top service

Stijlvol

Koop vaak artikelen van summum. Mooi materiaal. Goede pasvorm.

Summum kleding, mijn kleding

Afgelopen weekend heb ik de brandstore in Rotterdam bezocht. Dit winkel is mijn favoriete shop. Hier winkelen is thuis komen voor mij. Mijn vriend wordt ontvangen met koffie terwijl ik rustig rond kijk. Als ik alles rustig heb bekeken, ga ik de paskamer in. Mijn vriend kan daar vlakbij zitten en kijken. Het team van Vanessa is ontzettend vriendelijk, geen moeite is teveel om me te helpen. Zoals altijd stap ik met verschillende outfits weer buiten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle en betrouwbare levering en mooie kwalitatief goede kleding

Ik ben heel blij met de verschillende producten. Mooie kwaliteit en de producten komen overeen met de foto’s op internet . Daarnaast is de levering snel en betrouwbaar .

Hele mooie collecties

Beide, zomer en najaar, collecties zijn prachtig. Ik heb dit jaar met name heel veel broeken van jullie gekocht - ik vind de pasvorm echt top, ook moet ik meeste inkorten. Ik ben ook heel tevreden met de kwaliteit van de kleding en jullie klantenservice.

Wauw

Zowel de foto’s als de beschrijving van de broek waren goed. Maat 36 besteld en die zat prima. Blij mee.

Fijn merk!

Ik koop al heel lang Summum ..ontzettend fijn merk met elke keer een mooie collectie met ruime keuze.Goede maatvoering en mooie kwaliteit. Website is duidelijk en snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, goede service en mooie artikelen.

Mooie en goed

Vlotte levering van mooie en kwalitatief goed product

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Blouse van prachtige kwaliteit, snelle levering

Gemakkelijk via de site te bestellen, artikel valt mooi op maat, prachtige kwaliteit. Snelle levering.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Na snelle levering bleek 1 top niet heel te zijn. Adequate en vlotte afwikkeling van deze klacht evenals de retour van overige items. Jasje viel heel ruim, misschien mt 32 zoals de broeken? Jammer dat op de website de kleuren niet vermeldt worden in een woord, zoals op het label.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Klantvriendelijk, altijd leuke collectie.

Leuke en vriendelijke verkopers. Inspirerende collecties die bij mij passen. Ik krijg veel complimenten over mijn summun kleding En draag het graag. Het ziet er verzorgd uit en kleding blijft mooi. De winkels zien er fantastisch uit. Loop graag altijd even binnen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Met Summum voel ik me volop vrouw!

Ik hou van jullie kleding. Het is prachtig, zit altijd goed en voel me er geweldig in!! Normaal kom ik in de brandstore in Heemstede maar deze keer online was ook een prima ervaring. Bezorging was snel, zodat ik kon genieten van mijn nieuwe aankopen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeer tevreden op elk vlak zie hieronder waar summum voor staat !

Summum staat voor mij voor Mooi, Uniek, Modieus, Merk, Uit en Made in Holland!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige nieuwe collectie, gepresenteerd op een mooie website!

Elk seizoen koop ik een mooie set bij Summum, soms in de winkel, soms via de website. De kleuren komen eigenlijk altijd goed overeen en de kwaliteit is prima. Ook deze winter weer een prachtige collectie!.

Mooie kleding

Mooie kleding en het zit lekker.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Online iets gekocht omdat we in het zuiden van Nederland wonen en er geen shop in de buurt is , zeer tevreden snelle levering

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Fantastische kleding met een eigentijdse uitstraling

Goede kwaliteit. Origineel en uitstekende maatvoering en prachtige stoffen. Prijs kwaliteit in verhouding

Amazing fun clothes

De style en kleuren die door summun gehanteerd worden is precies wat een vrouw tegenwoordig kan gebruiken voor dat unieke gevoel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fan vanaf het allereerste begin

Ik ben al 25 jaar fan. Voor iedere leeftijd geschikt. Mooie kleding van goede kwaliteit en tijdloos. Een aanmerking: de laatste tijd zijn knopen slecht bevestigd. Ik sta regelmatig de knopen er weer aan vast te maken.

Prima ervaring

Mijn ervaring is prima, alleen jammer voor als je iets terugstuurt nu moet betalen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

super mooie stijl, past bij mijn!

Ben elke keer weer benieuwd als er nieuwe lijn word geïntroduceerd.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam