Fijne draagbare kleding. Precies goed voor mijn figuur. En het heeft klasse.
prima vrij snellen levering en retour
Is goeie pasvorm. Modern kleding van goede kwaliteit. Heb dit merk al enkele jaren
Ik vind Summum een heel fijn merk. Leuke kekding, met mooie patronen en meer dan genoeg keuze. Helaas heb ik na een keer of 5 dragen wel mijn bedenkingen bij de stof. Ik je items die snel gaan pillen en items die stuk gaan.
Snelle levering. Mooie kwaliteit kleding. Ga zeker nog een keer kleding bestellen.
Summum is een modemerk met een schitterende collectie dameskleding. De collectie is uitgebreid, kleurrijk en gevarieerd. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige materialen van hoge kwaliteit. De service is top!
Fijne webshop alles is gewoon goed, mooie foto’s, goede product omschrijving, snelle levering.
Heb hele leuke sale artikelen geshopt die van de herfst aankan!! Heel erg blij mee. Heb van het voorjaar ook geshopt in Bataviastad.
Voor mij is het mijn hoogtepunt om modieuze en kwalitatieve kleding online te kopen!
Summum Heemstede is een top winkel. Komt echt niet alleen door de mooie kleding, maar met name door wie er in de winkel staan. Of je nu alleen wilt kijken, hulp wilt of niet, ze laten het helemaal aan jou over, maar geven gewoon net dat beetje extra altijd.
Mooie lijnen, fijne stoffen en de maten zijn ook altijd goed. Ik draag graag kleding van Summum!
Vaste klant van summum. Mooie kleding, draagt fijn!
Duidelijk geholpen en goede foto’s op de website
Product zat een vlek in. Contact opgenomen en er is per direct een nieuw product opgestuurd. Ik kan het gratis retourneren. Ik ben heel blij met mijn aankoop. Goede kwaliteit en een hele fijne pasvorm.
snelle reactie op mijn vragen, correcte behandeling en afhandeling, snelle verzending. Zeer correct. Helaas was mijn keuze niet de juiste, online. Ik moet gewoon in de winkel komen passen.
Altijd erg tevreden over de service en steeds mooie collecties! Ook de winkels zijn erg leuk, helaas zit er geen bij mij in de buurt .
Ik koop regelmatig bij Summum, vind het een fijn merk. De denim is fijn, de blazers meestal ook. En de prints zijn vaak mooi. Wel wordt er steeds meer goedkoop polyesther gebruikt, dat vind ik jammer, want dat draag ik niet graag. Ook zijn de kleuren op de site toch vaak minder sprekend dan in het echt.
Fantastische kleding, mooie vormen, chique uitstraling maar ook klassiek.
Als ik een item van Summum uit mijn kledingkast, begint mijn dag altijd goed!
De collectie is met zorg uitgezocht waardoor je goed kunt combineren de maten kloppen met de gangbare maten. De communicatie rond de bestelling en levering is erg goed. Ook retourzendingen worden correct afgehandeld. Fijn om zo online te kunnen shoppen.
Altijd een geweldige collectie, levering keurig goed verzorgd op tijd geleverd. Altijd blij als de levering met de fijne bezorg info wordt afgeleverd. Extra duimen voor de €100 shop tegoed ! Met enthousiaste groeten Petra van Leeuwen
De summum kleding is bijzonder van ontwerp met altijd een speciale touch die de summum style kenmerkt.
Kleding van Summum is mooi afgewerkt van goede kwaliteit en de maten komen altijd overeen. De website is duidelijk en een snelle levering.
Summum is een fantastisch mooi merk en is een aanrader voor elke vrouw.. TOPMERK!!!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam