Vlotte levering. Keurig verpakt. Levering goed te volgen.
Onlangs een jurk en blouse gekocht. Ben hier erg blij mee. Perfecte pasvorm en heel vrouwelijk. Ook goed draagbaar in najaar en in de winter met leren jasje.
De kwaliteit van de kleding van Summum is altijd super: mooie stoffen en een goede afwerking. De kleding blijft ook lang mooi. De levering kwam vlot en precies volgens de gecommuniceerde informatie. Alles prima in orde!
Snelle levering, kleding altijd met zorg verpakt.
Mooie, stijlvolle en goede kwaliteit kleding.
Mooie goed afgewerkte kleding. je kan de kleding niet alleen dit seizoen dragen maar ook volgende jaren.
1 set van 2 artikelen besteld. Gelukkig was mijn maat ernog van beide artikelen. Snel en keurig verpakt is het snel geleverd. Maat van beide was goed. Ik ben er heel content mee.
Past goed bij mij
Een summum outfit geeft een boost aan de dag en levert vaak een leuke opmerking of compliment op.
Fijne winkels en webshop.
Fijne stoffen, goede pasvorm.
Ik hou van Summum, de kleding is smaakvol en vrouwelijk. Kom er altijd goed mee voor de dag. De pasvorm is heel goed. In de shops wordt ik ook altijd fijn geholpen. Den Bosch is mijn favoriete winkel!!!
Summum heeft mooie kleding en het is ontzettend makkelijk om dit online te bestellen
Erg blij met product
Al langer had ik dit jasje op het oog, maar ik vond het te duur om ‘zomaar’ te kopen. In de sale nu wel gekocht. De volgende dag al geleverd en nu al mijn favoriete jasje.
Het is heerlijk om een item te bestellen De pasvorm is top en Summum past mij perfect! Mooie materialen, mooie items Een feestje in een pakje!!!
Duidelijke website, snelle levering, makkelijk om te betalen
Prachtig item, snelle levering en keurig verpakt. Heel tevreden, ga vaker shoppen bij Summum.
Makkelijk te bestellen, snel geleverd
Zowel online als in winkels heel toegankelijk en prettig
Mooie kleding, koop regelmatig kleding van Summum goede pasvorm en kwaliteit super.
Kleding zit comfortabel en is stylish.
Fijne winkel, relaxte en aardige verkoopsters assortiment super leuk en veel keuze.
Bij summum is aan alles gedacht; de ervaring van shoppen in de stores is heerlijk, ruime winkels mooie panden, kundig personeel dat echt de tijd voor je neemt maar niet opdringerig is. Hapje drankje muziekje altijd aanwezig. De collectie elke keer weer prachtig, Nederlandse basis dus goede pasvorm geweldige kwaliteit. Ik was nu de laatste keer in de sale periode leuke items met korting aangekocht. Ook via de webshop top geregeld.
Summum webshop is overzichtelijk en heeft een mooie collectie.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam